חשש מכניסה להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש מכניסה להריון
    חסוי
    04/01/2009

שלום לכם אני בת 24 ומאוד מפחדת להתחיל יחסים אינטימיים עם החבר, אני סומכת עליו, אבל יש לי חוויות קצת לא נעימות מהעבר ללא קשר אליו שקשורות לבעיה. ביחסים האינטמיים עם החבר הקודם הדברים היו לא ברורים וכמעט נכנסתי להריון ואלו היו ימים מפחידים. לקחתי את זה נורא קשה.אני רוצה מאוד לקיים יחסים עם החבר הנוכחי אבל אני מפחדת להרגיש את הפחד התמידי הזה שמשפיע על התפקוד שלי. העניין שאני לא יכולה לקחת גלולות מבחינה רפואית . וגם לא הכי סומכת על קונדומים.אם תוכלו לעזור לי מעט אודה לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש מכניסה להריון

הוספת תגובה

• שלום לך

ד''ר חגית כהנא
    05/01/2009

את מציגה כאן מספר בעיות:
    1. חשש מקיום יחסי מין
    2. צורך בהתאמת אמצעי מניעה

אינני יודעת מדוע אינך יכולה לקחת גלולות אך שלב ראשון פני לרופא/ה נשים להתאמת אמצעי מניעה קבוע ובטוח שמותר לך להשתמש בו. קונדום נועד למניעת הריון אך בעיקר למניעת מחלות מין
    לאחר שתהיי מוגנת חלק מהחרדה ירד.

אינך חייבת כעת לקיים יחסי מין מלאים ואני מציעה שכדי שתתקרבו יותר זה לזה ותבנו את האמון ההדדי תשקיעו במגע אינטימי ללא מגע וקרבה של אברי המין. גם כדי להרגיש את הקרבה וגם כדי לא לסכן את עצמך בהריון.

אני מניחה שאחרי שתהיי מוגנת על ידי אמצעי מניעה ותתקרבו יותר גם תרצי יחסי מין.
    אם לא פני שנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו