מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני צריכה עזרהשרה2805/01/2009
שלום לכם, לחבר שלי יש בעיה של שפיכה מוקדמת, ככה נדמה לי בכל אופן, הוא לא מוכן ללכת לרופא ולא לסקסולוג אני הבנאדם היחידי שהוא אי פעם דיבר איתו על הבעיה הזאת. אנחנו ביחד כבר כמה חודשים וכשאנחנו שוכבים הוא גומר בערך דקה ולפעמים חצי דקה מרגע החדירה הכל תלוי בקצב שאני מכתיבה. אנחנו שוכבים רק כשאני מעליו, וכשאני עושה לו ביד לוקח לו יותר זמן לגמור, לעומת זאת כשאני יורדת לו הוא גם גומר מהר אבל יותר לאט מאשר בסקס. אני כבר לא יודעת מה לעשות, הוא מתוסכל מעצמו כל כך למרות שהוא משתף אותי ואני כל כך שמחה על זה אחר כך הוא ממש אוכל את עצמו על זה ויורד על עצמו, לא מפריע לי שהוא גומר ככה מהר באמת שלא, מפריע לי כמה שזה מפריע לו היה שלב שהוא החליט שהוא לא רוצה שנעשה סקס בכלל פשוט כי אין לו כוח להתבאס מעצמו והוא גם חושב שהוא מבאס אותי למרות שאני אומרת לו שוב ושוב שאני אוהבת אותו והוא ממש לא מבאס אותי, וזה לא שקר זאת האמת אני רק רוצה שהוא יהיה מאושר... אבל הוא לא מוכן ללכת לרופא וגם לא לסקסולוג מה לעשות? איך אני יכולה לעזור לו? אה וגם קראתי במאמר באינטרניט (אני קוראת המון מאמרים על זה בנסיון למצוא פתרון) וקראתי על משחה, אז קניתי אותה אבל בגלל שעל המשחה היה כתוב שהיא משמשת לדברים אחרים הוא נלחץ ולא הסכים לנסות אותה... מה לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשכנע אותו ללכת לטיפול מיני
12/01/2009יש הרבה חומר בפורום לגבי שפיכה מהירה.
אם זה מציק לחברך, זהו הקריטריון החשוב ביותר לצורך בטיפול מיני. יש מרפאות מצויינות לנושא - לדוגמא באתר האיגוד הישראלי לטיפול מיני, אבל הצעד הראשון זה שיבין שניתן לשפר ולטפל (ולא דווקא ע"י משחות וכדורים) ע"י שיפור התחושה המינית והיכולת לשלוט על עיתוי השפיכה.
עד שיסכים, נסו לקרוא יחד את הספר - "פז"מ - פריקת זרע מהירה" של הלן סינגר-קפלן בהוצאת ביתן. יש שם גם הנחיות לתרגול עצמי וזוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה
רונן12/01/2009החבר שלך בטח חרמן ונדלק מהר תני לו צאנס לפעם שנייה אולי ישפיך פחות מהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)