מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בחדירה...דפנה09/01/2009
שלום, אני בת 21. ונתקלתי בבעיה עם חבר שלי, ורציתי לברר... בזמן החדירה יש לי הרגשה שהוא לוחץ לי על השלפוחית ויש לי פיפי... וגם אם אני הולכת לשירותים וחוזרת, שוב יש את אותה הרגשה, ואם אני אלך לשירותים שוב, עדיין יהיה לי מה להוציא.... ואני מפחדת להרפות את השרירים תוך כדי החדירה כדי שלא יברח לי השתן.. החבר אמר שאולי זו ההרגשה של נקודה G, אבל אני לא בטוחה, במיוחד שבאמת כל פעם שאני הולכת לשירותים יוצא לי הרבה שתן... ממה זה נובע? ואיך אפשר למנוע את זה? עם החבר הקודם שלי, (בגיל 18), אני לא זוכרת שזה קרה, אבל אולי הוא עשה את זה לאט יותר, ואלו גם היו הפעמים הראשונות והכואבות יותר.. אז אני לא יודעת עד כמה זה השוואה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיפי
ד''ר חגית כהנא12/01/2009ראשית הקפידי על התרוקנות לפני יחסי מין
שנית לעיתים תחושה של גירוי חזק דומה לתחושה של צורך עז בפיפי - כן, לנשים תמיד יש פיפי להוציא
נסו לעסוק יותר במשחק המקדים כך שתהיי מגורה יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל...
דפנה13/01/2009אנחנו דווקא עסקנו המון זמן במשחק המקדים... וזו ממש הרגשה שאם אני מנסה להתעלם ממנה אני מרגישה שהפיפי בורח לי... (גם כשאני מתרוקנת ממש לפני זה) אין לתופעה הזאת עוד הסבר כלשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדפנה
ד''ר חגית כהנא13/01/2009יש נשים שכאשר הן גומרות יש בריחה של כמות גדולה של שתן
גם אם יברח נוזל כזה או אחר - אז מה? גם להם בורח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין..
דפנה13/01/2009תודה על התגובה המהירה.. אם זה הנוזל של הגמירה זה בסדר.. אבל אם זה פיפי זה פשוט ירטיב את המזרון.. וגם ישאיר ריח של שתן.. זה לא נעים, וגם נראה לי שזה לא אמור להיות ככה... זו הרגשה שמתעוררת באותו רגע של החדירה, לא אחרי זמן מסויים שכבר אפשר לשייך את זה לגמירה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)