בעיה בחדירה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בחדירה...
    דפנה
    09/01/2009

שלום, אני בת 21. ונתקלתי בבעיה עם חבר שלי, ורציתי לברר... בזמן החדירה יש לי הרגשה שהוא לוחץ לי על השלפוחית ויש לי פיפי... וגם אם אני הולכת לשירותים וחוזרת, שוב יש את אותה הרגשה, ואם אני אלך לשירותים שוב, עדיין יהיה לי מה להוציא.... ואני מפחדת להרפות את השרירים תוך כדי החדירה כדי שלא יברח לי השתן.. החבר אמר שאולי זו ההרגשה של נקודה G, אבל אני לא בטוחה, במיוחד שבאמת כל פעם שאני הולכת לשירותים יוצא לי הרבה שתן... ממה זה נובע? ואיך אפשר למנוע את זה? עם החבר הקודם שלי, (בגיל 18), אני לא זוכרת שזה קרה, אבל אולי הוא עשה את זה לאט יותר, ואלו גם היו הפעמים הראשונות והכואבות יותר.. אז אני לא יודעת עד כמה זה השוואה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בחדירה...

הוספת תגובה

• פיפי

ד''ר חגית כהנא
    12/01/2009

ראשית הקפידי על התרוקנות לפני יחסי מין
    שנית לעיתים תחושה של גירוי חזק דומה לתחושה של צורך עז בפיפי - כן, לנשים תמיד יש פיפי להוציא
    נסו לעסוק יותר במשחק המקדים כך שתהיי מגורה יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל...

דפנה
    13/01/2009

אנחנו דווקא עסקנו המון זמן במשחק המקדים... וזו ממש הרגשה שאם אני מנסה להתעלם ממנה אני מרגישה שהפיפי בורח לי... (גם כשאני מתרוקנת ממש לפני זה) אין לתופעה הזאת עוד הסבר כלשהו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דפנה

ד''ר חגית כהנא
    13/01/2009

יש נשים שכאשר הן גומרות יש בריחה של כמות גדולה של שתן
    גם אם יברח נוזל כזה או אחר - אז מה? גם להם בורח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין..

דפנה
    13/01/2009

תודה על התגובה המהירה.. אם זה הנוזל של הגמירה זה בסדר.. אבל אם זה פיפי זה פשוט ירטיב את המזרון.. וגם ישאיר ריח של שתן.. זה לא נעים, וגם נראה לי שזה לא אמור להיות ככה... זו הרגשה שמתעוררת באותו רגע של החדירה, לא אחרי זמן מסויים שכבר אפשר לשייך את זה לגמירה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו