אישתי מה היא ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישתי מה היא ?
    רמי מיואש
    10/01/2009

]נשוי +2 ילדים היום . התחתנתי עם אשתי לפני 4 שנים מהיום . הכרתי במקריות אהבתי אותה התחתנתי איתה . היום במקריות מוחלטת ודרך בעל חברתה אני מבין שהיא לסבית ו/או דו מינית עם חברתה . אני מבולבל בקשר לזהותה ? ? ואלה הן הנתונים :- 1. היום היא בת 35 שנים ,התחתנה כבת 30 . 2. עובדה קיימת כבר שחברתה מאז הילדות (ב"ס) , התגוררה איתה שנה באוניבריסטה , היו בעבר יחסי מין אינטימיים . 3. חברתה מאוד יפה וסקסית מושכלת בלונדינית אישיות חזקה . 4. מאז שהתחתנתי עם אשתי -שנה ראשונה היו יחסי מין מצוינים ,עשתה הכל ע"מ שאהיה שמח - חוץ מזה שדרשה לא להשתמש בראשה בכלל - הראש לא זז במיטה חוץ מנשיקות פה . 5. מעולם לא תפסה בידייה את איבר המין שלי , מפחדת ו/או רועדת מזה . 6. היא אוהבת את חברתה עד שמיים . לא מוכנה לקטוע את יחסיה איתה .הזמינה את חברתה לנישואין רקדה איתה , ונשמרו יחסיה איתה בכל הזמנים ,עד שאני הבנתי לפני חודשים שהיא שונה ואז רק שיחות טלפון רחוקות איתה (בשבועיים פעם אחת ). 7. צריך לומר שיש בעיות פסיכולוגיות למיניהם אצל משפחתה :- -זה מתחיל מאביה שהוא אוטיזם אדם רציני לא צוחק בכלל לא רוקד לא חברתי לא יודע כלום חוץ לעבוד לאסוף מליונים -איש משכיל - אשתו שונאת אותו עד נשמה וכל יום יש זלזול אדיר ביניהם למראית עיני הילדים ,אשתו שונאת אותו עד נשמה - היום בת 67 , וכבר 45 שנים חיה עם שנאה מתמדת איתו . - אחיה של אשתי (הבן היחיד ) - אותה בעיה של אביו -עם אוטיזם -לא מדבר עם אדם בכלל רק לומד ומצליח ואוסף מליונים , אשתו גם היא שונאת אותו עד נשמה , מקווה שימות בכל רגע . - אחותה של אשתי "ברחה " במובן שהתחתנה עם משהו גרוש בגיל אביה זאת ע"מ להביא ילד לחיים . 8. סיכומו של דבר : אשתי יש נטייה מינית לנשים זה בטוח . הראש לשה לא משתמשת בכלל + גם ידיים ביחסי המין . רוצה ממני לנשק אותה המון במין אוראלי היא יכולה להגיע לאורגזמה -לוקח זמן כרבע שעה אבל מגיעהבסוף ,תהיינה מבסוטה . - אישיות שלה : תמיד רוצה להיות ראשונה - חרוצה מאוד כמו גברים בעבודתה יכולה לעבוד 24 שעות רצופות ללא שינה - אולי לא אוהבת את גופה במיוחד הראש כי יש ראש קשוח- עצבנית , לא אוהבת מעמד אימא שלה השולטת בבית אבא השתקן הברחן המזולזל שמרטוט גם מפחדת על אחיה המזולזל-שמרטוט (אוטיזם)לא מדבר בכלל. 9. עם כל התמונה המפורטת הזאת ? מה לדעתכם אישתי ? א. לסבית . ב. דו-מינית [/a]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אישתי מה היא ?

הוספת תגובה

• מה שחשוב הוא

ד``ר עידן מיליצ`ר
    12/01/2009

מה אתה והיא חושבים......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו