טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכם! אני נשואה כבר כשנתיים וכמעט מהחתונה יש לי כאבים בזמן יחסים (חוץ מתקופה קצרה). אני מאוד נהנת ביחסים ומאוד אוהבת את בעלי... כל פעם שהייתי הולכת לבדיקה ואגינלית הרופא לא היה רואה כלום. המליצו לי לעשות תרגילי הרפיה וזה לא עזר. לפני חצי שנה ילדתי בלידת ואקום והיה לי חתך חיץ מאוד גדול... בינתיים הוא התרפה אבל הכאבים בזמן יחסים נוראים ומוציאים לי את כל החשק. הלכתי לבדיקה ואמרו שהתפרים הבריאו ויכול להיות שלצלקת יקח עוד זמן להבריא... אני אפילו מפחדת להתעלס כי אני יודעת שזה יכאב מאוד בסוף... מה אפשר לעשות?? בבקשה תענו לי כי זה ממש מפריע לי בחיים! תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אינני יודעת מה היה בתחילת הנישואין אבל אין לי ספק שהיום את נמצאת במעגל סגור של חשש מיחסי מין כאשר את כבר נכנסת "לקטע" את חוששת ומכווצת את הנרתיק דבר שגורם להתגברות הכאב . לפי ההסטוריה שאת מספרת היתי פונה עם בעלך לטיפול מיני כדי לעזור לך להשתחרר מהפחד והכאב ולהוציא את שניכם ממעגל הכאב והתסכול הטיפול אינו ארוך בד"כ והתוצאות מצוינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ממליץ לך לבקש מהרופא לבדוק האם מדובר בוסטיבוליטיס (דלקת מבוא הערייה).התןפעה אמנם לא כל כך מוכרת ע"י הרופאים, אך הטיפול בה די פשוט (ניתוח מקומי) והבעיה נפתרת לחלוטין ! בהצלחה !
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד