כאבים בזמן יחסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בזמן יחסים
    בחורה צעירה
    25/07/2007

שלום לכם!
    אני נשואה כבר כשנתיים וכמעט מהחתונה יש לי כאבים בזמן יחסים (חוץ מתקופה קצרה).
    אני מאוד נהנת ביחסים ומאוד אוהבת את בעלי...
    כל פעם שהייתי הולכת לבדיקה ואגינלית הרופא לא היה רואה כלום.
    המליצו לי לעשות תרגילי הרפיה וזה לא עזר.
    לפני חצי שנה ילדתי בלידת ואקום והיה לי חתך חיץ מאוד גדול... בינתיים הוא התרפה אבל הכאבים בזמן יחסים נוראים ומוציאים לי את כל החשק.
    הלכתי לבדיקה ואמרו שהתפרים הבריאו ויכול להיות שלצלקת יקח עוד זמן להבריא...
    אני אפילו מפחדת להתעלס כי אני יודעת שזה יכאב מאוד בסוף...
    מה אפשר לעשות??
    בבקשה תענו לי כי זה ממש מפריע לי בחיים!
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בזמן יחסים

הוספת תגובה

• כאבים ביחסי מין

ד''ר חגית כהנא
    25/07/2007

אינני יודעת מה היה בתחילת הנישואין אבל אין לי ספק שהיום את נמצאת במעגל סגור של חשש מיחסי מין כאשר את כבר נכנסת "לקטע" את חוששת ומכווצת את הנרתיק דבר שגורם להתגברות הכאב .
    לפי ההסטוריה שאת מספרת היתי פונה עם בעלך לטיפול מיני כדי לעזור לך להשתחרר מהפחד והכאב ולהוציא את שניכם ממעגל הכאב והתסכול הטיפול אינו ארוך בד"כ והתוצאות מצוינות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי וסטיבוליטיס ?

רם כהן
    30/07/2007

ממליץ לך לבקש מהרופא לבדוק האם מדובר בוסטיבוליטיס (דלקת מבוא הערייה).התןפעה אמנם לא כל כך מוכרת ע"י הרופאים, אך הטיפול בה די פשוט (ניתוח מקומי) והבעיה נפתרת לחלוטין ! בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רם כהן

ד''ר חגית כהנא
    31/07/2007

וסטיבוליטיס מוכר לרופאים ובודאי לרופאי הפורום הסבירות במצב זה מועטה ביותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו