יש דבר כזה ששוכחים איך לעשות סקס?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש דבר כזה ששוכחים איך לעשות סקס?
    מאי
    13/01/2009

היי, אני בת 21 ואני וחבר שלי נפרדנו לפני שנה בערך, אחרי שנה וחצי של חברות.. הוא לימד אותי בעצם כמעט הכל..איך לרדת ואיך לעשות לו ביד וכל זה אבל לא היה לי אף אחד בשנה האחרונה ואני לא מהבנות שעושות סקס רק לשם סקס(למרות שאני דווקא מקנאה באלו שעושות את זה בלי לחשוב הרבה לפני).. בקיצור הכרתי לא מזמן מישהו ואני מאוד חוששת שכשנשכב אז הוא יתבאס שאני לא טובה כמו שהוא חושב.. אני לא זוכרת כל כך איך עושים את הדברים ואני בטוחה שאני גם לא אהיה חופשייה כל כך..אני ממש לא יודעת מה לעשות.. יש לכן אולי טיפים שיעזרו לי??אני מרגישה כאילו אני עושה את זה פעם הראשונה!!! אהה ועוד שאלה..יש מצב שאחרי שנה שלא שכבתי אז שיהיה לו קשה להכניס את האיבר מין שלו או שזה לא קשור? תודה רבה וסליחה על האורך !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אל דאגה יקירתי...

עידן מיליצ'ר
    13/01/2009

מה שהחבר שלך לימד אותך לא נשכח, אלו החדשות הטובות! החדשות היותר טובות הן שהחדש ילמד אותך מה הוא אוהב, וזה כנראה שונה מהקודם. החדשות הכי טובות הן שאת תוכלי ללמד את החדש מה את אוהבת!!!!! עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הבעייה

רונן
    13/01/2009

תשכבי על הגב והמשך יבוא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו