צחוק בזמן אורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צחוק בזמן אורגזמה
    מירי בת 30
    13/01/2009

לאחרונה הכרתי בחור, כאשר הגענו לסקס, נוכחתי לגלות שהבחור לא יודע להתאפק ולכן הסקס אורך דקות ספורות, אך הכי מוזר שבזמן אורגזמה יש לו תגובה לא רצונית של צחוק חזק. דיברנו על זה, והוא אמר לי שזה קורה לו לרוב וזה לא היה אירוע חד-פעמי. אף פעם לא נתקלתי בדבר כזה, האם זה משהו שכיח? איך אפשר לעזור לבחור? מצפה לתשובה תודה מראש מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צחוק בזמן אורגזמה

הוספת תגובה

• במה לעזור לו?

ד``ר עידן מיליצ`ר
    15/01/2009

בסקס הקצר או בצחוק?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צחוק בזמן אורגזמה

מירי
    22/01/2009

האם אפשר לטפל בצחוק כתגובה לא רצונית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי מירי

תותי
    18/01/2009

גם אני מכירה בחור אחד, מתוק מקסים ומיוחד, שבכל פעם אחרי שהיינו עושים סקס והוא היה גומר, הוא היה מתחיל לצחוק, כאילו אין מחר.. בהתחלה חייכתי גם, אבל לא הבנתי מה כל כך מצחיק, עד ששאלתי אותו מה פשר הצחוק את יודעת מה הוא אמר לי? שהו תגובה בלתי רצונית אחרי אורגזמה. נו, קורה. אז עושים צחוק מהצחוק, זה בריא לבריאות. רק שיהיה בריא. תהנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו