טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
חברה שלי ואני התחלנו לשכב לפני כשבוע. אני בן 25 והיא בת 23. לאחר שגמרתי היו לה כאבים באיזור הבטן, הסקס נעשה ללא קונדום. בפעמיים הראשונות הכאב היה יחסית גדול ונמשך יותר מ 30 דקות. בפעם השלישת ששכבנו הכאב היה קצר יותר ואילו בפעם האחרונה הוא לא הורגש בצורה משמעותית.
ניסיתי למצוא מידע באינטרנט אבל לא ממש הצלחתי. אשמח אם תוכלו להפנות אותי לסיבות ו/או הגורמים.
תודה רבה,
אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מתוקי יתכן שחברתך לא הגיעה לסיפוק מיני ולכן כואבת לה הבטן לאחר קיום יחסי מין. לפני שנים היתה לי חברה שלאחר קיום יחסי מין קצרים לא הגיע לאורגזמה היו לה כאבים חדים בבטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד