שלום,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום,
    ממתק
    17/01/2009

כתבתי כבר בעבר על זה שאני בתולה בת 27 וזה מבחירה לא שומרת עצמי לחתונה או משהו כזה זה קשור יותר לבטחון עצמי ירוד. ובעיות הורמנליות שגרמו לי תחושה של פחד מלהגעיל בחור וזה. השאלה שלי היא כזאת מצד אחד אני מרגישה שנוח לי להישאר בתולה ואין לי את הצורך העז הזה להחדיר גבר בתוכי מצד שני וכמה שזה ישמע מטופש בא לי לאבד את הבתולים או ע"י כמה גברים במקביל או עם ויברטור אני מפחדת למשוך את הבתולים שלי כמה שיותר מחוסר הבטחון שלי ואז אף אחד כבר לא ירצה לשכב איתי בגלל שכבר אני בוגרת מדי :-( לא מאמינה שאוכל לשקר לגבר בשביל שישכב איתי ולא אגיד לו שאני בתולה האם אני מגזימה? האם זה לגיטימי לפתוח את עצמי בעזרת ויברטור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום,

הוספת תגובה

• אני לא איזה דוקטור אבל

ליאור
    17/01/2009

נשמע לי חמוד שעד עכשיו לא יצא לך לעשות את זה ואני חושב שאת צריכה להגיע להחלטה לבד אם זה מה שאת רוצה לעשות
    אני אשמח לדבר איתך על זה במייל
    [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה מעניין

ממתק
    17/01/2009

פעם ראשונה שאמרו לי שזה נשמע חמוד שאני בתולה בגיל כזה :-) רשמתי אצלי את המייל הייתי שמחה אם גם אחד מהמומחים היה מגיב לעניין כי אני מתחילה להילחץ קצת מהעניין עוד מעט אני אהיה 28 וברור לי שאני לא מתכוונת "לטפל" בבעיה לפני היום הולדת שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו