מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאביםדנה18/01/2009
חלפו 7 חודשים מאז שילדתי את בני בכורי. עוד בטרם הלידה סבלתי מכאבים בעת החדירה ולאחריה כתוצאה מקרע קטן שהיה נגרם בכניסה לנרתיק חרף שימוש בחומר סיכה, ככל הנראה מפתח נרתיק צר (או כך לפחות אמרה רופאת הנשים). בני נולד בלידת ואקום (אני לא יודעת אם זה קשור לבעיה שלי שתכף אציין מהי). לא נעשה חתך, היה קרע קטן לדברי הרופאה שדרש כ-2 תפרים. התפרים התאחו ובבדיקת רופא נשים אמר הרופא שבביה"ח ניסו "לשחזר" את פתח הנרתיק כפי שהיה לפני הלידה וזה יכול לגרום לקרע קטן עם תחילת קיום יחסי מין שבסופו של דבר יתאחה ולא יפריע, ולא המליץ על פתיחת התפרים. שמתי לב שגם המבנה של הנרתיק מעט השתנה והוא אמר שזה מהלך טבעי שקורה אחרי לידה. כיום אני עדיין סובלת מכאב עז בחדירה (שאינו גורם לקרע כלשהו, אולי נובע מהצטלקות המקום?) שממש מוציא את החשק לקיים יחסים. האם יש פתרון לכאב? (חומר סיכה מקל ממש במעט) האם מבנה הנרתיק ו/או ההצטלקות עשויים להשתפר עם הזמן? אם זה המצב עכשיו - מה יקרה לאחר הלידה הבאה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו
דנה24/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה נוספת
דנה26/01/2009כיום אנו מקיימים יחסים רק בתנוחה אחת - כשהוא על הגב ואני יושבת עליו, כי שמעתי איפשהו שזה פחות כואב לאחר לידה. אני ממש מפחדת לנסות תנוחות אחרות (שניסינו כבר בעבר והיה בסדר) מחשש שיכאב לי יותר - האם החשש מוצדק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה
אורית פס27/01/2009אני מבינה שאת ממש סובלת,יש עוד מה לעשות כדי לשפר את המצב,אך לדעתי כדאי לך לפנות למרפאה סקסולוגית ולקבל טיפול משולב רפואי ומיני כדי לשקם את יחסי המין,לבחירתך טיפול מיני דרך הקופה בה את מבוטחת או טיפול פרםי -תמצאי רשימת מטפלים מוסמכים באתר איט"ם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה28/01/2009תודה רבה לך על התייחסותך. למי עלי לפנות דרך הקופה? מה עלי לבקש? (אני מבינה שלא מדובר על פניה לרופא נשים...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תשובה
דנה01/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)