כאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים
    דנה
    18/01/2009

חלפו 7 חודשים מאז שילדתי את בני בכורי. עוד בטרם הלידה סבלתי מכאבים בעת החדירה ולאחריה כתוצאה מקרע קטן שהיה נגרם בכניסה לנרתיק חרף שימוש בחומר סיכה, ככל הנראה מפתח נרתיק צר (או כך לפחות אמרה רופאת הנשים). בני נולד בלידת ואקום (אני לא יודעת אם זה קשור לבעיה שלי שתכף אציין מהי). לא נעשה חתך, היה קרע קטן לדברי הרופאה שדרש כ-2 תפרים. התפרים התאחו ובבדיקת רופא נשים אמר הרופא שבביה"ח ניסו "לשחזר" את פתח הנרתיק כפי שהיה לפני הלידה וזה יכול לגרום לקרע קטן עם תחילת קיום יחסי מין שבסופו של דבר יתאחה ולא יפריע, ולא המליץ על פתיחת התפרים. שמתי לב שגם המבנה של הנרתיק מעט השתנה והוא אמר שזה מהלך טבעי שקורה אחרי לידה. כיום אני עדיין סובלת מכאב עז בחדירה (שאינו גורם לקרע כלשהו, אולי נובע מהצטלקות המקום?) שממש מוציא את החשק לקיים יחסים. האם יש פתרון לכאב? (חומר סיכה מקל ממש במעט) האם מבנה הנרתיק ו/או ההצטלקות עשויים להשתפר עם הזמן? אם זה המצב עכשיו - מה יקרה לאחר הלידה הבאה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים

הוספת תגובה

• בבקשה תענו

דנה
    24/01/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושאלה נוספת

דנה
    26/01/2009

כיום אנו מקיימים יחסים רק בתנוחה אחת - כשהוא על הגב ואני יושבת עליו, כי שמעתי איפשהו שזה פחות כואב לאחר לידה. אני ממש מפחדת לנסות תנוחות אחרות (שניסינו כבר בעבר והיה בסדר) מחשש שיכאב לי יותר - האם החשש מוצדק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנה

אורית פס
    27/01/2009

אני מבינה שאת ממש סובלת,יש עוד מה לעשות כדי לשפר את המצב,אך לדעתי כדאי לך לפנות למרפאה סקסולוגית ולקבל טיפול משולב רפואי ומיני כדי לשקם את יחסי המין,לבחירתך טיפול מיני דרך הקופה בה את מבוטחת או טיפול פרםי -תמצאי רשימת מטפלים מוסמכים באתר איט"ם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דנה
    28/01/2009

תודה רבה לך על התייחסותך. למי עלי לפנות דרך הקופה? מה עלי לבקש? (אני מבינה שלא מדובר על פניה לרופא נשים...)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תשובה

דנה
    01/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו