טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב,
אני בשנות ה- 30 המאוחרות של חיי וכבר שנים מאז שאני מכיר את עצמי אני לא מצליח לגמור עם בחורה (גמרתי רק עם 2 בחורות למרות שאין לי ניסיון רב). בחודשים האחרונים אני לא מגיע לזיקפה מלאה (דבר שלא היה בעבר)וכאשר אני מגיע , כעבור זמן קצר האיבר רפוי. את בתולי איבדתי בגיל מאוחר יחסית(מתוך ביישנות). נמצא כרגע במערכת יחסים והדבר מפריע ומתסכל אותי ואת בת זוגתי (אני רואה את הכאב הנשקף מעיניה). אני נמשך אליה ומרגיש תשוקה , היא נוגעת בי ומבצעת מיל אוראלי אבל.. . היא מחויבת לתהליך ותעזור בכל דרך.
אני כן מצליח לגמור באוננות אגרסיבית . ניסיתי בעבר ללכת לשני סקסולוגים הפגישות היו קצרות ולא הניבו תוצאות.אפילו הפסקתי לאונן לתקופה של מס'' שבועות ושום דבר לא עזר אלא גרם רק לתסכול.
אני חושש לגבי העתיד, האם יש פיתרון? ואם כן מה הזמן המשוער לתהליך?אני מוכן לעשות הכול כדי להביא לשינוי המצב.
אודה על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד