לא מצליח לתפקד ולגמור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליח לתפקד ולגמור
    שרון
    19/01/2009

שלום רב, אני בשנות ה- 30 המאוחרות של חיי וכבר שנים מאז שאני מכיר את עצמי אני לא מצליח לגמור עם בחורה (גמרתי רק עם 2 בחורות למרות שאין לי ניסיון רב). בחודשים האחרונים אני לא מגיע לזיקפה מלאה (דבר שלא היה בעבר)וכאשר אני מגיע , כעבור זמן קצר האיבר רפוי. את בתולי איבדתי בגיל מאוחר יחסית(מתוך ביישנות). נמצא כרגע במערכת יחסים והדבר מפריע ומתסכל אותי ואת בת זוגתי (אני רואה את הכאב הנשקף מעיניה). אני נמשך אליה ומרגיש תשוקה , היא נוגעת בי ומבצעת מיל אוראלי אבל.. . היא מחויבת לתהליך ותעזור בכל דרך. אני כן מצליח לגמור באוננות אגרסיבית . ניסיתי בעבר ללכת לשני סקסולוגים הפגישות היו קצרות ולא הניבו תוצאות.אפילו הפסקתי לאונן לתקופה של מס'' שבועות ושום דבר לא עזר אלא גרם רק לתסכול. אני חושש לגבי העתיד, האם יש פיתרון? ואם כן מה הזמן המשוער לתהליך?אני מוכן לעשות הכול כדי להביא לשינוי המצב. אודה על תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליח לתפקד ולגמור

הוספת תגובה

• מהי "אוננות אגרסיבית"?

טל
    19/02/2009

האם אתה מאונן על הבטן? מפעיל הרבה לחץ על הביצים? שנים סבלתי מבעיה דומה, ואף סקסולוג/אורולוג/פרוקטולוג לא באמת מכיר או יכול לטפל.

טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסיתה ויאגרה?

אלון
    24/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו