מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חברתי ואניחיים משה20/01/2009
הי, אני מאוד אוהב את חברתי, אנחנו כבר כמעט שנה ביחד וכל רגע שעובר פשוט מודה לאל ששלח אותה אלי, חיבור של פעם בחיים (טוב אני חושב שניתן להסיק מכל זה שאני לגמרי מאוהב). אנחנו מקיימים יחסים כבר כמעט מתחילת הקשר (אני הראשון של חברתי) והסקס פשוט מדהים קולטים אחד את השני מקילומטרים, יש בנינו שפה משותפת ופתיחות מלאה. גם במהלך היחסים אם משהו לא טוב למישהו מפסיקים אם משהו יותר טוב ממשיכים ובגדול. החלק שבגללו אני משתף אתכם הוא זה שחברתי ואני עדיין לא מצליחים להביא אותה לאורגמזה (אני בכוונה מדבר ברבים כדי שלא ישתמע שאני מאשים אותה). יש לציין שחברתי ממש פתוחה מבחינת המיניות מדברת על הכל ופתוחה תמיד להצעות חדשות שקשורות בנושא ומהצד השני אני מאוד קשוב לה ולרצונות שלה במהלך היחסים מה שמביא אותה לבטא את הרגשות שלה ללא בושה במהלך היחסים. אני מוצא לנכון לציין זאת כי ראיתי שרוב הסיבות לכך שאישה לא מגיעה לאורגזמה זה בגלל היותה מופנמת לא כך הדבר אצלנו. האם תוכלו לסייע בעצה למקרה שכזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האהבה מנצחת
ד''ר חגית כהנא20/01/2009מאד מרגש לקרוא את המילים החמות והתובנות שלך לגבי יחסים בכלל.
כדי שחברתך תוכל לגמור היא צריכה להכיר את גופה וללמוד לאונן. קודם לבד אח"כ בשיתוף שלך
יש ספר נחמד בנושא לעצמך של לוני אברבוך
או סקס עכשו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרכשנו את עינוגי אישהשל רייצ’ל סוויפ
חיים משה20/01/2009רכשנו את הספר לאחר שראינו שהמליצו עליו בכמה מקומות. אך במהלך התהליך של הספר היא התייאשה. אני ניסתי לעודד אותה קצת אבל נמנעתי מלדחוק בה כדי שלא תרגיש שיש לחץ בנושא מהכיוון שלי. איך בכל זאת ניתן לעודד אותה מבלי להאיץ בה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)