האם חבר שלי צרי להבדק אצל מומחה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם חבר שלי צרי להבדק אצל מומחה?
    מיטל
    23/01/2009

לחבר שלי עומד בצורה תקינה רק בפעם ראשונה שאנו שוכבים, בפעם שניה עומד לו אבל לפעמים באמצע מפסיק לעמוד, אבל אם אנחנו ממשיכים, הוא יכול לגמור גם כמעט בלי זקפה, או שהזקפה באה דקה לפני שהוא גומר, לפעמים עומד לו כשאנו מתמזמזים בפעם השניהת אבל כשהוא בא להכניס,הזקפה נעלמת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עוד פרטים

מיטל
    23/01/2009

הוא בן 27, וטוען שזה פסיכולוגי בשל טראומה עם האקסית שלו, האם יכול להיות שזה חרדת ביצוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיטל

רונן
    28/01/2009

טבעי הדבר שלבחור לא תמיד עוד הזין בפעם השניה לאחר האורגזמה יש דחיה מיחסי מין לתקופה קצרה. יש גברים שמתגרים מהר ונכונים לאקט הבא ויש כאלה שלוקח להם זמן ארוך יותר את יכולה לזרז את תהליך העמדת הזין בזה שתרדי לו ותגרי אותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רונן הסביר נכון!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    28/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו