טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, אני נשואה זה שנתיים, הזוגיות שלנו מאוד טובה מבחינת תקשורת, מאז שיש לנו תינוקת, אין לי חשק מיני, לא בא לי ליזום סקס וגם כשבן זוגי מציע לי אין לי חשק וכוח, מה עושים? אני מרגישה שזה מרחיק קצת במידה מסויימת, בלי קשר חמישה חודשים מאז הלידה, יש לי עדיין כאבים בחדירה, מה שבכלל מוריד לי את החשק, מה אני יכולה לעשות בכדי לעורר קצת את החשק ??? אולי פעם בשלושה שבועות במקרה הטוב אנחנו ביחד, זה קצת מתסכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
םבעי שלא יהיה כ"כ חשק עד חצי שנה ולעיתם יותר אחרי הלידה,האשה מיניקה מתאוששת מטראומת הלידה וכל משאביה הנפשיים מוכוונים לתינוק-על בני הזוג להבין ולהיות סובלניים,ההשקעה בתינוק בחודשי חייו הראשונים עצומה יחד עם זאת צריך לזכור לא להזניח לגמרי את הזוגיות,אם מאד כואב בחדירה קיימו יחסי מין ללא חדירה,אל תחששי לנסות בעדינות עוד תנוחות בהן הכאב פוחת. אם לא יועיל פנו למרפאה סקסולוגית לטיפול קצר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד