שאלה בקשר לגלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לגלולות
    רעות
    27/01/2009

התחלתי לקחת גלולות לפני חודשיים, אבל חברה אמרה לי שבגלולות יש מלא הורמונים ושזה לא בריא לגוף. האם זה נכון?? אני יודעת שמלא בנות בכל העולם לוקחות גלולות ומעולם לא שמעתי מישהי מזכירה הורמונים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לגלולות

הוספת תגובה

• גלולות - לרעות

צילה
    28/01/2009

היי רעות, הסיבה שלא שמעת היא כיוון שגלולות מרובות הורמונים כמעט ופסחו מהעולם, ורופאי נשים לא ממליצים עליהן כמעט, אלא אם ישנה בעיה מסוימת. הגלולות המוכרות היום, כמו פמינט, מרסילון, הרמונט, כמעט וכולן מכילות מעט הורמונים, כך שתופעות לוואי לא נפוצות. עם זאת חושב לומר שגלולות עשויות להשפיע באופן שונה על כל אחת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות והורמונים

יולי
    28/01/2009

כמו שנכתב מעלי, יש היום כבר הרבה סוגי גלולות שיש בהן מינון נמוך מאוד של הורמונים. אני אישית כבר חודשיים עם פמינט ואין לי שום תופעות לוואי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו