טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הבעיה שלי היא כזאת: מאוד קשה לי להגיע לאורגזמה בחדירה (באוננות אין שום בעיה) מכיוון שהראש שלי כל הזמן מרוכז במה שהבן זוג מרגיש והאם הוא נהנה ואני די מהר מוותרת על עצמי למרות שזה מאוד חשוב לי להגיע לאורגזמה . אני לא לוקחת מהסקס את מה שאני יכולה לקחת ממנו בגלל שאני כל הזמן דואגת לבן הזוג שלי שלא אוהב לעשות את זה בתנוחה שבה אני מגיעה לשיא וחושבת שכבר נמאס לו. מה הייתם ממליצים לעשות כדי להשתחרר מהתחושות הללו. ? אציין שפעמים אחדות הגעתי לאורזמה כאשר הייתי שיכורה. אני מבינה שהבעיה אצלי בראש ואין שום קשר למה שהבן זוג שלי עושה (הוא עושה לרוב את מה שאני מבקשת ממנו). מה עלי לעשות? נ.ב. אני בת 32 בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד