טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי יש לי בעיה מוזרה שאני לא יכולה להנות בסקס עם גבר יש לי חבר בן 27 אני בת 26 וכל פעם שאנו שוכבים אני חייבת להגיד לו אל תגמור....הבעיה שהוא גם ממש חובב סקס חפוז.אנחנו עושים סקס כך שבהתחלה הוא מחדיר את איבר מינו כדי להדלק יותר...וכך עם נשיקות ושינוי תנוחות לסירוגין פלוס חדירות......בעיה שניה שאני ממש אוהבת שהחדירה כואבת לי....ממש עושה לי את זה...מבחינתעי אם זה לא כואב כאילו אני לא מרגישה את איבר מינו בתוכי (יש לו איבר מין ממוצע של 15 ס"מ בזקפה)ואני אומרת לו שאני לא מרגישה ולפעמים זה מוזר לו או שהוא אומר זה בגלל שאוננת עם ויברטור או מכניסה 4 אצבעות)קורה שאני חרמנית ומכניסה 4 אצבעות לתוך איבר מין שלי אחרי שימון הגון כמובן כי אחרת זה כואב בטירוף.הדברים האלה קורים כל פעם ששוכבים כל פעם שמכניס את האיבר אומרת לו אל תגמור ובדר"כ אומרת לו שלא מרגישה אותו.מה עושים? דרך אגב אין לזה שומקשר לזה שאני לא גומרת ביחסי מין אני גם לא מעונינת לגמור כי באוננות אני גומרת,פשוט לא רוצה שההנאה מהחדירה תגמר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד