חוסר סיפוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר סיפוק
    אסתר
    29/07/2007

היי
    יש לי בעיה מוזרה שאני לא יכולה להנות בסקס עם גבר
    יש לי חבר בן 27 אני בת 26 וכל פעם שאנו שוכבים אני חייבת להגיד לו אל תגמור....הבעיה שהוא גם ממש חובב סקס חפוז.אנחנו עושים סקס כך שבהתחלה הוא מחדיר את איבר מינו כדי להדלק יותר...וכך עם נשיקות ושינוי תנוחות לסירוגין פלוס חדירות......בעיה שניה שאני ממש אוהבת שהחדירה כואבת לי....ממש עושה לי את זה...מבחינתעי אם זה לא כואב כאילו אני לא מרגישה את איבר מינו בתוכי (יש לו איבר מין ממוצע של 15 ס"מ בזקפה)ואני אומרת לו שאני לא מרגישה ולפעמים זה מוזר לו או שהוא אומר זה בגלל שאוננת עם ויברטור או מכניסה 4 אצבעות)קורה שאני חרמנית ומכניסה 4 אצבעות לתוך איבר מין שלי אחרי שימון הגון כמובן כי אחרת זה כואב בטירוף.הדברים האלה קורים כל פעם ששוכבים כל פעם שמכניס את האיבר אומרת לו אל תגמור ובדר"כ אומרת לו שלא מרגישה אותו.מה עושים?
    דרך אגב אין לזה שומקשר לזה שאני לא גומרת ביחסי מין אני גם לא מעונינת לגמור כי באוננות אני גומרת,פשוט לא רוצה שההנאה מהחדירה תגמר!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר סיפוק

הוספת תגובה

• תחדדי בבקשה את הבעיה

ד''ר חגית כהנא
    29/07/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאסתר - מכיר את הבעיה

יואב
    31/07/2007

היי אסתר

יצאתי עם מישהי כחמש שנים עם אותה הבעיה - דברי איתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואיך תוכל לעזור לי?

אסתר
    31/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו