מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרגישה מנוצלת קצת ארוךאורנית29/07/2007
בחודש האחרון אני מרגישה שבעלי מנצל אותי מינית. אינני יודעת אם מדובר במחשבה נכונה או מוטעית. עד לא מזמן הכל היה תקין, לשנינו תאבון מיני בריא, לו הרבה יותר, אך אני זרמתי איתו כל פעם שביקש. לעיתים היינו מגיעים לסקס כל יום למרות שיש לנו ילדים קטנים והכל מיוזמה שלו, אני נהנית מאוד. לפני כחודש נפגשתי עם חברה שנפרדה מבעלה ואז היא סיפרה שכאשר בעלה לשעבר מגיע הוא רוצה אותה רק פיזית ושמבחינתה יחסי מין הם מקודשים ומי שלא מצליח להגיע אליה נפשית לא יזכה לגעת בה ושכל הגברים מחפשים רק סקס. פתאום מאז הפגישה התחלתי לשים לב להתנהגויות בוטות של בעלי שהחלו להפריע לי ושמאששים את התאוריה שלה. דוגמאות: שאנו משוחחים שיחה רצינית, הוא יכול תוך כדי להזיז את תחתוני ולצפות באיבר מיני. אם אני לא נותת לו מה שנדיר, הוא כעוס ומחמיץ פרצוף, אך לא עושה לי מזה סיפור. בכל זאת הפרצוף הכעוס שלו עושה לי רע. בזמן הפנוי שלנו הוא מעדיף סקס על פני כל בילוי אחר. בבוקר כשאני מלטפת אותו הוא ישר מניח את ידי על איבר מינו . כשאני מעלה את הנושא הוא מכחיש ואומר שהוא נוגע בי גם בלי כל קשר לסקס ואומר לי שהוא אוהב אותי (מה שנכון) והסיבה היא שהוא פשוט נמשך אלי בטרוף.
מה אתם אומרים? האם זה סתם ג'וק שנכנס לי לראש? אני בחודש האחרון נמנעת מלעשות את זה הרבה והיחסים התדרדרו בגלל זה. זו עוד סיבה לכך שאני מרגישה מנוצלת. מדוע אם אין יחסי מין כמו בעברהיחסים מחוץ למיטה אמורים להתדרדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין
ד''ר חגית כהנא29/07/2007יחסי מין משפיעים על המיניות ולהיפך
את חושדת בבעלך ומתנהגת בריחוק ודחיה
הוא כמובן כועס וחוזר חלילה
הוא אוהב אותך את אוהבת יחסי מין נהדר תהני מזה
את רוצה שבזמן הפנוי תעשו דברים אחרים לא רק סקס מצוין תזמי פעילויות אחרות
כולם רוצים סקס כל אחד עם תבלינים אחרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימכי על מה שאת מרגישה
אורית פס29/07/2007ונסי לנטרל את ההסתה של חברתך כנגד גברים,נשמע שנכון לעכשיו חברתך מורעלת .
את יכולה לשתף את בעלך במה שאת מרגישה,כזוג יש לכם כוח של משיכה מינית וזה נהדר,לגבי כל
מה שלא נוח לך אתו ,כדאי לכם למצוא דרכים לשנות,כשתהיה לך חויה שגם הוא זורם איתך ו"מתמתח" לכיוון הצרכים שלך תשתפר ההרגשה,לעיתים צריך להתעקש על מה שמהותי לנו,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יניב29/07/2007לראשונה אני מגיב
אנחנו נוטים לקשר בעיות או סיטואציות של אחרים אלינו
כן את סתם מכניסה לעצמך דברים לראש
אני לא חושב שזו בעיה שהוא נמשך אלייך ככה
ובטח שאת לא צריכה לחשוב שהוא מנצל אותך
אלא לקבל זאת כפירגון כמה הוא רוצה אותך
תהני
תני לו
קחי גם מה את רוצה
ואם יש משהו שמפריע דברו ונסו לתקן
אל תקחי בעיות של אחרים לעצמך !!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)