מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר בטחון בגלל איבר מין קטןנמרוד02/02/2009
שלום. אני בן 19 ואני עוד מעט מתגייס לצבא לחיל קרבי. יש לי חבר כבר מעל שנתיים, בתיכון הייתי יחסית מקובל, החברה שלי נחשבת לאחת הפצצות של השכבה שהיינו בתיכון, מבחינת מראה חיצוני אני נראה טוב מאוד, אני לא גבוה במיוחד (1.71). אני עוסק בספורט וכו', אבל מה, אני מרגיש חסר בטחון עצום בגלל האיבר מין. וזה לא סתם משהו, זה משהו שמטריד אותי יום יום. יש לי כמעט 14 בזקפה ועובי בין צד לצד 4.3 ס''מ ובנסוך יש לי ביצים קטנים. זה ממש קטן מבחינת אורך, ומה גם, לפעמים אני גומר מהר. חברה שלי לא גומרת מחדירה והיא לא אוהבת שאני יורד לה. היא מגדירה את הסקס כחיה...אבל אני ...בלב אני יודע שהיא לא מרוצה מהאיבר שלי. לא דיברנו על זה בחיים אנחנו שיא הפתוחים זה עם זה, אבל אני יודע מה היא מרגישה בלב. הסיפור עוד ארוך, אבל בכלליות באמצע הייתה לנו הפסקה ואני חיפשתי ישר חברה בגלל שאני מתבייש להגיע לאקט מיני באמצע מועדון למשל, שהבנות יתאכזבו. אני אחלה בחור, ומה שחסר לי זה רק אורך, וזה ממש משפיע עליי..עוד 4 ס''מ אני אהיה מרוצה ולא ארצה יותר כלום. מה אני עושה? זה משפיע עליי בחוסר בטחון עצום, אני מסמיק מכל דבר, אני מתייבש לדבר עם בנות אחרות, למרות שיש לי את הפצצה של השכבה, זה מוריד לי בטחון גם בהיבטים של תחרויות. לחברים הכי טובים שלי יש "גדול", ויוצא שמתפשטים זה ליד זה שמחליפים בגדים ואני מתבייש ופשוט נמנע לדבר והגיע לסיטואציה. מה אני עושה? בבקשה אני אובד עצות שילמתי 250 ש''ח כדי להוריד את המדריך להגדלה באופן טבעי, אבל אין לי זמן לזה, מה עוד שדורש שעה של שקט בבית ואני כזה דבר, כל שנייה מפריעים לי. ואני מאוד יאכל את הלב במלתחות בצבא, שכולם יגידו שיש לי זין קטן. וזה מה שישקף אותי בצבא, למרות שאני אחלה ילד נראה טוב וחוץ מהזין שלי אני בסדר גמור. בבקשה אני יודע שאין דברי מרפא, אבל עדיין אני זקוק לעזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר בטחון בגלל גודל
14/02/2009הגודל שאתה מתאר תקין לגמרי - פשוט אין לך אל מה להשוות. תקרא לאחור - יש הרבה מידע בפורום לגבי הגודל.
כדאי שתפתח את התקשורית עם חברה שלך. אתם שנתיים ביחד וכנראה שהיא כן נהנית איתך גם במיטה וגם מחוצה לה. הגודל אינו חלק בעניין.
השפיכה יכולה להיות מהירה כאשר אתה לחוץ וחסר בטחון. החלק הנפשי משפיע על החלק הביצועי.
במידת הצורך גש למרפאה העוסקת בתחום לטיפול ממוקד (להגדלה של ... הדימוי העצמי).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רון23/03/2009אורך 14 רוחב 4.5 היקף 14 מה זה תקין, אני יודע שהוא תקין, הוא לא מספיק! האם המכשיר אנדרו פינס מומלצ? אני חושב על לקנות אותו למרות שלא יהיה לי זמן. חברה שלי לעולם לא גמרה מחדירה, אני מפחד שהיא תכנס לצבא, תתחיל לשמוע סיפוריפ ולהבין שחובה להנות מסקס ותפרד ממני כי אולי הגודל לא מספיק! כי אין מה לעשות, סקס זה חלק גדול מקשר. אני מרגיש חוסר בטחון כמו כן להתחיל עם בנות, אין לי מושג איך עושים את זה למרות שאני מסתובב עם חבר'ה שלא חסר להם... מחשש שנגיע למיטה והן יהיו מאוכזבות, אני גומר יחסית מהר גם, מילא יש לי איבר מין יחסית קטן, אבל ביצועים גם אין! ואני ממש מבאס אותי, אין לי זמן להתייעץ עם אף אחד, ומה לעשות, אני בחור שלא מתפשר, אני מחפש מישהי שנראת לי הכי טוב שיש, ובד''כ אלה בנות שרוצות אותו דבר, איזה בחורה תתפשר על בחור שבוסופ של דבר יש לו איבר קטן וגומר מהר? דבר ראשון, איך אני פותר את הגמירה המהירה? 2, בטחון עצמי איך אני שואב? 3. איך אני גורם לחברה שלי לגמור יותר? יש לה בזמן האחרון חוסר חשק מיני..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקין זה אומר שזה מספיק
28/03/2009אין צורך במכשיר. הוא לא ישפר, הוא יציק לך והוא מיותר לאור העובדה שהגודל שלך נורמלי ומספק. אתה צריך ללמוד את הדרך איך להפעיל את האיבר.
קרא כמה שורות מתחת את תשובתי ל"מתוסכלת!!!" לגבי אורגזמה בחדירה - כתבתי תשובה מפורטת.
יש לך הרבה שאלות וייתכן ותהנה מייעוץ בנושא, מעבר לפניות חוזרות מעל גבי הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)