כאב באיבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב באיבר
    גיא
    06/02/2009

שלום לפני כ3 חודשים נגרם לי שבר בפין במהלך אוננות ולאחר שהלכתי לאורולג מומחה בתל השומר הוא אמר לי שכן יש לי שבר בפין (עקמת הפין) ויש אפשרות לניתוח אבל הוא לא ממליץ כי האיבר עומד טוב ולניתוח יש יות רחסרונות מאשר יתרונות ואמרתי לו שיש לי כאבים באיבר כשהוא זקוף בזמן שאני דוחף אותו כלפי מטה בקצה האיבר וכככל שהוא עומד יותר חזק יש מין תחושת כאב לא נינוחה והוא אמר תיקח משככי כאבים או שתתרגל לכאב...הכאב מאוד מציק רציתי לשאול אם הכאב הזה לא יעבור?והאם יש משהו לעשות נגדו כי משככי כאבים לא ממש נראה לי י עזור ולא הגיוני שכל פעם שאני יבצע אוננות או סקס אני יקח משכך כאבים. בנוסף העקמת היא כלפי מעלה ימינה והיא לפי דעתי הקטינה את אורך האיבר כשהו בזיקפה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב באיבר

הוספת תגובה

• זה מה שנקרא נשבר הזין

רונן
    08/02/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבר בפין

14/02/2009

סביר להניח שהכאב ילך ויפחת. כנראה יש צלקת פנימית שעדיין מטרידה.

בינתיים תתרכז בהנאה בזמן יחסי מין או אוננות ולא בכאב, בזווית של האיבר או באורכו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו