נגמר לאישתי החשק או שזה הגלולות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נגמר לאישתי החשק או שזה הגלולות?
    מיואש
    07/02/2009

אנו נשואים 8 שנים + 3 ילדים ובד"כ הסקס היה טוב מענג ומגוון. לאחרונה עם השינוי בסוג הגלולות ולאחר הולדת הילד השלישי (לפני חצי שנה) אין לה חשק לעשות סקס ועיקר הסקס הוא בסופ"ש וגם זה כדי לצאת ידי חובה. זה מטריד אותי מאוד ואני מדבר איתה על זה והיא אומרת שהיא עייפה באמצע השבוע ואין לה כוח. לדעתי הסקס לא קשור לעייפות והוא אמור להיות מענג ומרגיע וניתן לעשות סקס גם כשעייפים. כשאנו עושים כבר סקס היא מאוד יבשה ולא "חרמנית" וההרגשה היא שזה לצאת ידי חובה. ניסתי להביא סרטים כחולים אך זה מגעיל אותה לטענתה. קניתי ויברטור וזה נחמד לה אך לא יותר. גם משםלא באה ה"ישועה". בעבר היא היתה יותר חרמנית וזה ממש מטריד אותי. הפסקתי כבר להנות מהסקס. איך אפשר להחזיר את העניין ליחסים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה אין לי חשק?!

14/02/2009

חשק בהחלט קשור לעייפות והוא מהראשונים להפגע כשאדם עייף, אז תקשיב לאשתך ויחד מצאו רגעים בהם אינכם עייפים.
    בכל זאת - 3 ילדים, חצי שנה לאחר לידה - אינו מצב פשוט, אך גם בהחלט ניתן להתמודד. אתם לא הראשונים. העזרו בבני משפחה אחרים כדי למצוא את התזמון המתאים. גם לגלולות עשוייה להיות השפעה, ושווה למצוא חלופה. לנושא היובש, תוכלו להשתמש במסכך חיצוני ולא לרוץ אל החדירה מהר מדי.
    אתה צריך סבלנות, סובלנות, דימיון ויצירתיות כדי לרענן את הקשר המיני. במידת הצורך העזרו באנשי מקצוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו