סקס בדיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס בדיכאון
    אוריאל
    31/07/2007

אני ואישתי נשואים כמעט שנה.
    בהתחלה היו לה קצת בעיות וכאבים שעברו חלפו להם, אבל לאחרונה פתאום אין לה יותר חשק לסקס ולא משנה מה אני קונה לה אם זה תחתון סקסי או שאני בעצמי יוזם ומנסה ותמיד יש לי תחושה שאם אנחנו שוכבים אז זה רק כיהיא עושה לי טובה.
    אשמח לקבל עצות מה לעשות או הכוונה מקצועית אם יש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס בדיכאון

הוספת תגובה

• חידוד לשאלתי- סקס בדיכאון

אוריאל
    31/07/2007

הכאבים שהיו לה בהתחלה כנראה היו מאיזו דלקת שעברה לה ומאז היא כן נהנת מהסקס אבל באיזה שהוא שלב היא הפסיקה להנות עד לכדי שהיא אמרה מפורשות שאם זה יהיה תלוי בה היא תוכל להסתדר בלי זה כל החיים.
    לא יודע אם זה קשור אבל היא איבדה את בתוליה לפני החתונה עם החבר הקודם שלה ואני חושב ששם תמונה הבעיה אבל כשדיברתי איתה אז היא טוענת שזה לא זה כי היחסים היו בהסכמה למרות שאני חושב שזה זה.
    אשמח לתשובה מפורטת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דכאון

ד''ר חגית כהנא
    31/07/2007

אני חושבת שכדי לדעת מדוע היא אינה מעונינת במין אם היא אינה יודעת להסביר זאת לך שווה ללכת ליעוץ סקסולוגי ממשי לא רק באינטרנט שמטרתו לתת כיוון
    שווה להשקיע בזה כדי שחיי המין וחיי הנישואין שלכם ישתפרו אחרת ההתדרדרות בדרך.... וחבל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכוונה

אוריאל
    01/08/2007

אשמח אם תכוויני אותי איך ואיפה מקבלים כזה יעוץ אפשר גם לתקשר איתי דרך האימייל שלי תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוריאל

ד''ר חגית כהנא
    01/08/2007

פתח באתר איט"ם תוכל למצוא שם את רשימת המטפלים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו