טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני ואישתי נשואים כמעט שנה. בהתחלה היו לה קצת בעיות וכאבים שעברו חלפו להם, אבל לאחרונה פתאום אין לה יותר חשק לסקס ולא משנה מה אני קונה לה אם זה תחתון סקסי או שאני בעצמי יוזם ומנסה ותמיד יש לי תחושה שאם אנחנו שוכבים אז זה רק כיהיא עושה לי טובה. אשמח לקבל עצות מה לעשות או הכוונה מקצועית אם יש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הכאבים שהיו לה בהתחלה כנראה היו מאיזו דלקת שעברה לה ומאז היא כן נהנת מהסקס אבל באיזה שהוא שלב היא הפסיקה להנות עד לכדי שהיא אמרה מפורשות שאם זה יהיה תלוי בה היא תוכל להסתדר בלי זה כל החיים. לא יודע אם זה קשור אבל היא איבדה את בתוליה לפני החתונה עם החבר הקודם שלה ואני חושב ששם תמונה הבעיה אבל כשדיברתי איתה אז היא טוענת שזה לא זה כי היחסים היו בהסכמה למרות שאני חושב שזה זה. אשמח לתשובה מפורטת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני חושבת שכדי לדעת מדוע היא אינה מעונינת במין אם היא אינה יודעת להסביר זאת לך שווה ללכת ליעוץ סקסולוגי ממשי לא רק באינטרנט שמטרתו לתת כיוון שווה להשקיע בזה כדי שחיי המין וחיי הנישואין שלכם ישתפרו אחרת ההתדרדרות בדרך.... וחבל.
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד