לא נעים מאשתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא נעים מאשתי
    יוחאי
    31/07/2007

אנחנו זוג צעיר עם ילדים עבודה וכל הקשיים...
    אנו לא מרבים לקיים יחסי מין
    אשתי נרתעת ממין אוראלי ומגיוון תנוחות,
    לא נעים לי ללחוץ עליה אבל אני מרגיש שזה הורג אותי (בייחוד החוסר במין אוראלי)
    אני מפחד לדבר איתה על זה בלי לפגוע בה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא נעים מאשתי

הוספת תגובה

• צריך לדבר....

אסתר
    31/07/2007

מה זה אומר לפגוע בה? אתה לא נהנה וזה פוגע בך לא?
    חוצמז איך אפשר להגעל ממציצה? בגלל שאני מוצת לבעלי זה 90 אחוז מהגמירה בעיניי זה מאוד סקסי.
    לא יכולה להבין נשים כמו אשתך.....אבל תדבר איתה על זה היא לא תינוקת שתפגע....היא באמת לא יודעת מה היא מפסידה.....מציצה לגבר זה אחלה.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבר אליה

יונה פעמונה
    02/08/2007

דבר איתה דברי אמת ותגיד לה מה יושב עליך, פתיחות זה הסוד לכל מערכת יחסים מוצלחת - חבל שתגרור איתך תסכולים. תמצאו את העמק השווה ותעזרו אחד לשני להנות ממה שיש לכם להציע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם לא תנסה לא תרויח,

אורית פס
    02/08/2007

מעניין מדוע לדבר אם אשתך על הנושא המיני זה כ"כ טעון ויוביל לפגיעה,נשמע שהתקשורת בענין זה חסומה ואתה בעמדת ויתור על צרכיך מתוך חשש להיות לוחץ תובעני ופוגעני,חבל.
    כפי שחבריך יעצו לך כדאי לדבר,אפשר לומר הכל[כמעט] מבלי שזה יפגע,תלוי באיך אומרים ומתי,לדעתי שיחה כזו יכולה גם לקרב ,ובני זוג צריכים לקחת אחריות ולא להתעלם מההיבט המיני שבקשר.בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו