התמכרות למין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמכרות למין
    אשל
    11/02/2009

שלום רב אני בן 26נשוי ויש לי בעיה גדולה שאני מנסה למצוא לה פיתרון כבר המון זמן אני כבר המון זמן(עניין של שנים) מאונן בקצב מאוד גבוה...זאת אומרת פעם או אפילו יותר ביום אם זה באמצעות פנטזיות או באמצעות פורנו(אינטרנט) מצב זה פוגע כמעט בכל תחומי החיים שלי(לדוג' בלימודיי שאני לא מצליח להתרכז ועוד) ראוי לציין שאני בחור דתי ויש איסור מאוד חמור לעשות זאת,וגם אני ואישתי מנסים להרות ומצב זה פוגע באיכות הזרע שהוא יחסית חלש בגלל הסיבות הנ"ל....ברור לי שהדבר פשוט לא טוב בשבילי אך מצב זה יצא מכלל שליטה פשוט... האם יש אפשרות להמליץ על טיפול תרופתי ללא מרשם ? האם עלי ללכת לטיפול פסיכולוגי ? אני מבקש בכל לשון של בקשה עזרה...מצב זה מסכן את עתידי ופשוט מתסכל אותי... תודה רבה.... אשל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמכרות למין

הוספת תגובה

• האם אכן התמכרות?

14/02/2009

אין טיפול תרופתי ללא מרשם. ואין טיפול תרופתי לבעיה שתיארת.
    בכל מקרה, הטיפול הנכון הוא טיפול מיני ממוקד לנושא ואחוזי ההצלחה מאוד גבוהים.

תוכל להעזר בשירותים ציבוריים, דוגמאות המרפאות המוכרות ע"י האגודה הישראלית לטיפול מיני (איט"מ)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו