עידן מיליצ'ר .... מה דעתך?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עידן מיליצ'ר .... מה דעתך?
    מתוסכלת
    11/02/2009

אני נמצאת במערכת יחסים מזה שנתיים ואני פונה אלייך מכיוון שיש לי בעיה! בן הזוג שלי לא יוזם סקס, אני היחידה שיוזמת וברוב הפעמים נתקלת בסירוב, דיברתי איתועל כך כמה פעמים , הוא אומר שהוא נמשך והכל בסדר....אז למה הוא לא יוזם?? הוא מראה המון אהבה אך כשזה נוגע לסקס הוא הכי במינימום איתי, הוא בחיים אפילו לא העז לנגוע לי באיבר המין (!), אני לא מבינה, אני בחורה יפה ומושכת , החברים הקודמים שלי נמשכו אליי מאווווד,ותמיד גרמו לי להרגיש נחשקת ומושכת. מיותר לציין מה המצב הזה גורם לי להרגיש! זה הוריד לי את הביטחון לריצפה, שגם ככה לא היה גבוה במיוחד, אני מרגישה לא נחשקת כמו שאישה צריכה להרגיש מבן זוגה ואני מאוד מתוסכלת.לפני שהכרנו היה לו הרגל קבוע להסתכל בפורנו ( הרגל של שנים)....אבל אני נעלבתי מכך שהתמונות האלה מעוררות אותו ורק אחרי שהוא רואה אותם הוא רוצה סקס, ביקשתי ממנו להפסיק להסתכל כי זה היה נראה לי כבר על גבול התמכרות ( למרות שהוא יגיד שלא) וזה העליב ופגע בי מאוד, מכיוון שאני לא זאת שהייתה בתמונות.אני מנסה להבין מה מפריע פה ואני לא מצליחה,מערכת היחסים בינינו די טובה ויש הרבה אהבה, אבל כשזה מגיע לסקס- הכי מינימום שיש! כאילו זה שני דברים שונים..זה לא הסקס כמו שזו התחושה שאישה רוצה להרגיש מהגבר שלה, תמיד נחשקת תמיד רצויה תמיד מושכת. זה גורם לי להמון תסכולים.השתדלתי לכתוב בקצרה על קצה המזלג ...כדי לא להאריך יותר מדי.אני לא יודעת מה לעשות, פניה זו היא לאחר הרבה פניות בפורומים שונים אך ללא הועיל. מה דעתך על מצב זה?? מה ניתן לעשות?? אשמח לחוות דעת!!! ממש מתוסכלת.... תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עידן מיליצ'ר .... מה דעתך?

הוספת תגובה

• מתוסכלת יקרה!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    12/02/2009

האם את באמת חושבת שאת הקושי הכ"כ עמוק ובסיסי (כפי שאת מתארת בפנייתך) ניתן יהייה לפתור דרך פורום באינטרנט?
    חסרים המון פרטים לגבי גילכם, האם היו לו מערכות יחסים קודמות? מאיזו סיבה הסתיימו, אם היו? האם הוא עדיין צופה באינטרנט? האם אכן מכור או משתמש יומ'יומי? איך המין כבר כשיש?
    האם זה כך מתחילת הקשר או שזה היה שונה? מה הוא אומר כשאת מדברת איתו?

האם הוא מוכן לפנות יחד איתך לטיפול?!

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עידן....תודה על תגובתך. כמה תשובות

מתוסכלת
    12/02/2009

הוא לא מוכן לפנות איתי לטיפול...שאלתי כבר, אולי זה עניין של אגו גברי כאילו "מה אני לא טוב מספיק"...אבל הוא מודע לבעיה כי אמרתי לו כבר, הוא הבטיח לשנות ושאין לי מה להיפגע וכו'.... הוא הראה נכונות...בפועל לא הרבה משתנה, קשה לי להבין ולקרוא את העניין . אני יודעת שזה לא ניתן לפיתרון דרך פורום באינטרנט אבל רציתי קודם כל לשמוע חוות דעת של אדם מקצועי לשמוע מה דעתו על כל עניין כזה, יש הרבה פרטים בסיפור וזה קצת מורכב, מכיוון שזו פעם ראשונה בחיי שנתקלתי במצב כזה אני גם לא הכי יודעת מה לעשות ואיך להתמודד מכיוון שאני יחסית מאוד צעירה להיתקל בעניין כזה בשלב כה מוקדם, אבל אני מאמינה שאני לא היחידה...לצערי (= יש אפשרות להצליח בטיפול אם אגיע לבד? ההצלחה תהיה אותו הדבר כמו אם היינו מגיעים ביחד? תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש אפשרות להגיע לבד

עידן
    12/02/2009

ואפילו יהייה נכון שתעשי זאת אם אינו מעוניין לפנות יחד איתך. יתכן ופנייתך תביא אותו, בסופו של דבר, לבוא איתך. עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו