חוסר חשק פתאומי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק פתאומי
    אורנית
    01/08/2007

מאז ומתמיד היה לי ולבעלי תאבון מיני בריא וחיי מין מספקים ובתדירות גבוהה. אני נשואה מס' שנים ואפילו לאחר הלידות ובכל מצב החשק המיני לא נפגע. לאחרונה חלה התדרדרות משמעותית בחשק שלי. אני ממש עושה לבעלי טובה שאני נכנסת איתו למיטה. בעלי משקיע, מפנק מרצה אותי ואני אומרת לו משפטים כמו מה כולכך כיף בסקס? אני לא מבינה למה צריך את זה ותמצא לך מאהבת ותעזוב אותי בשקט.
    המצב מפריע לי היות ואני מרחמת על בעלי אבל מה לעשות? אין לי חשק ואין לי צורך פתאום, מה אני צריכה להכריח את עצמי? כשאני מכריחה את עצמי אני מרגישה שבא לי להקיא מגועל ואני מתה על בעלי והכל..
    היחסים ביננו מחוץ למיטה תקינים, לעיתים ויכוחים אבל בגדול אוהבים מאוד. השינוי היחיד שאני חושבת עליו הוא שירדתי במשקל, אני בדיאטה והשלתי למעלה מ-10 קילו אבל זה אמור לתת לי להרגיש יותר סקסית לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק פתאומי

הוספת תגובה

• סיבות רבות יכולות להשפיע על ירידה

אורית פס
    01/08/2007

בחשק המיני של נשים,עייפות מתח,דיכאון ,דמוי גוף,כעסים על בן הזוג ועוד,
    יש לזכור שככל שלא תהיי פעילה מינית החשק ילך וירד,נשים רבות מדווחות על ירידה בחשק בעיקר במערכות יחסים ארוכות טוח,כך שזו בעיה נפוצה ואחת המורכבות בתחום הטיפול המיני,אך החשק יכול להתעורר בתגובה לגרוי מיני יעיל עבורך,ולא כדאי להמתין בהכרח לפרץ תשוקה ספונטני ,אלה למצוא עם בעלך דרכים יותר מהנות שיעזרו לך להתעורר מינית,ותכיפות שתתאים לשניכם.
    לא לקחת אחריות על כך יכול לפגוע בזוגיות וחבל-נכון שאפשר להעביר את החיים בלי סקס,אך יש לכך מחיר.
    נסו לאתר את הסיבות שיתכן ומשפיעות עלייך ולתת לכך מענה.
    ככלל, כל אדם חווה תקופות של ירידה בחשק המיני,אך אם הבעיה נמשכת לאורך זמן ללא הטבה יתכן וייעוץ מיני יעזור,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני כמה אתם?

ד''ר חגית כהנא
    01/08/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בת 33 ובעלי בן 39

אורנית
    01/08/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו