מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדת ביצוע מתמשכתדני18/02/2009
שלום, מצטער על האורך מראש אך הסיפור מורכב והייתי צריך לשפוך קצת.. בן 32 , נשוי שנתיים. עובד בעבודה מסודרת. התחלתי את חיי המין מאוד מאוחר והניסיונות הראשונים שלי היו מאוד לא מוצלחים עד עכשיו לא מבין למה. רק אחרי שלקחתי ויאגרה עשיתי את זה כמו שצריך עם החברה הראשונה שלי שאיתה הייתי שנה וחצי והיו לנו יחסי מין טובים ורגועים אבל רק עם ויאגרה. . עזבתי אותה כי לא הייתה אהבה. עשיתי גם בדיקות דופלר ובדיקה לזקפה בלילה שהראו כי יש לי בעיה של זרימה בדם. למרות שיש לי זקפות בוקר ובאוננות אין בעיה. אני כן מרגיש שלעיתים הזקיפה שלי יורדת מהר אבל כשאני קרוב לגמירה הזקפה יכולה להישמר זמן רב מאוד. כאשר פגשתי את אישתי מהתחלה מרב ההתרגשות לא הייתה לי זיקפה והיא גם בן אדם מאוד ישיר ולא סלחני במיוחד , דבר שלא הקל עלי. מאז היו תכופות טובות יותר ופחות אך תמיד הייתה חרדה ענקית שנולדה בעיקר מעניין החדירה כי היו לי הרגשות כנראה סובייקטיביים שאני מרגיש אותה פחות טוב. לאחרונה הפסקתי להשתמש בויאגרה כי הבנתי שהיא מכניסה אותי רק ליותר לחץ ואני יכול גם בלעדיה. סיגלתי לעצמי מאין שיגרה שאני מגיע כמעט לגמירה ואז חודר ומצליח לקיים יחסי מין (אם יש מזל ואני לא מספספס וגומר). השיגרה הזו כשלעצמה מלחיצה כי אף פעם אין לי וודאות מה יהיה. יש לי פחדים נוספים שבאים והולכים (עכשיו באים) שלא תהיה לי זיקפה בכלל וכל האיזור כאילו מתמלא ברזל ורק אוננות קדחתנית יכולה לשחרר את פלונטר (או לא). הייתי במס' טיפולים שניסו לעזור בשיטות שונות כמו השיטה של לא לקיים יחסים , להתרכז בתחושה וכו'. הייתה אולי הצלחה חלקית אבל זה לא הוציא אותי מהבוץ הזה. אני מאוד אוהב את אישתי שעכשיו היא בהריון מה שהופך אותה עוד יותר פגיעה וחסרת סבלנות וללא חשק שכן היה בעבר. היא גם מאוד אוהבת אותי , אך החיים משום מה משחקים איתי משחק אכזר. כל מחשבותי נתונות לנושא הזה ומשמעות החיים הופכת לפחד אחד גדול ומתמשך. אני חושש להישבר ולעשות מעשה מטופש. טוב , אולי זו הגזמה כי אני אדם מאוד רציונלי אך לצערי גם מאוד רגשן. אשמח להמלצה או הנחייה פרטנית ופרקטית איך לדעתכם ניתן לצאת מזה. אישתי כבר לא רוצה ללכת לטיפולים זוגיים. בכבוד רב,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכל זאת... טיפול
28/02/2009אתה מתאר מצוקה רבה סביב נושא התפקוד המיני שלך. לא ברור עד כמה אשתך מודעת לעוצמת המצוקה ולהשפעתה על מצב רוחך, תפקודך גם מחוץ לחדר המיטות ואפילו על משמעות החיים.
אין מנוס מטיפול זוגי-מיני, כאשר המטרה אינה רק לשפר תפקוד מיני, אלא גם את התקשורת בינכם על כל רמותיה. העובדה שאתה מציין שאשתך כבר לא רוצה ללכת לטיפולים, אינה משנה את ההמלצה. אז הייתם בטיפולים, אבל אף פעם לא התקדמתם מספיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)