מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהא01/08/2007
שלום אני בן 16!
ואיבר המין שלי נורא קטן הוא כל הזמן נכנס לי בתוך העור!
ואני נורא חושש! מה צריך לעשות?
האם זה בעיה או שהוא עוד לא גדל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה עדיין בגיל ההתבגרות ועוד תגדל..
ד``ר עידן מיליצ`ר01/08/2007בכל מקום!!!. בנוסף האם אתה כבד משקל?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אנונימי01/08/2007קצת שוקל 67
וזה נורא נורא קטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה הגובה שלך?
עידן מיליצ'ר02/08/2007לפעמים זה לא שהאיבר קטן, פשוט בגלל ההשמנה כל תפארתו מסתתרת מתחת לשומנים.....אם תעשה דיאטה, תרוויח פעמיים!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אנונימי02/08/2007מטר 60 בערך הגובה
וחוץ מזה לא ניראה לי רק בגלל השומן!
מה יכול להיות הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה
אנונימי05/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבתי את דעתי...
ד``ר עידן מיליצ`ר05/08/2007ייתכן ולחברי יש דיעה נוספת ואשמח אם יאירו את עינייך...ועייני!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אנונימי05/08/2007אשמח לשמוע מה דעתם של האנשים בפורום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרקטיקה
ד''ר חגית כהנא05/08/2007אם אתה מחזיק את איבר המין כלפי מעלה מה אורכו מהעצם שבתחתחת הבטן ועד קצה האיבר?
נורא קטן זה סוביקטיבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה חשובה!
אנונימי06/08/2007מה הכוונה מהעצם?
וזה מאוד משתנה פעם הוא ביפנים ואין לו אורך ופעם הכי הרבה זה בערך גודל אצבע!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרושם שנורמלי לחלוטין
ד''ר חגית כהנא06/08/2007יקירי במקום להתחבט גש לרופא משפחה או אורולוג וספר לו על לבטיך.
אני בטוחבה שהוא לא יפול מהכסא כיון שהרבה בנים בגילך חוששים שאין להם מספיק ארוך :
ראה ערך "אסקימו לימון"
כדי להוריד את הלחץ גש ספר הוא יבדוק ואתה תרגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה חשובה!
איתן07/08/2007השאלה שלי האם קיימת בעיה (לאו דווקא אצלי) שלפעמים הוא קטן וצריכים לקחת כדורים או משהו?
וגם זה נורמלי שלפעמים אין לו אפילו מילימטר?
אני מאוד נרתע מרופא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין צורך בכדורים
ד``ר עידן מיליצ`ר07/08/2007גש לרופא ותחסוך לך חרדה ....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת!
אחד08/08/2007לאיזה רופא ליפנות?
וגם יש לי על האיבר (בין האיבר לאשך) נקודות קטנות לבנות! מצה זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנה לאורולוג!
עידן מיליצ'ר08/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבר המין
ד''ר חגית כהנא08/08/2007גודל איבר המין משתנה כתלות בתנוחה, במשקל וכמובן בגירוי.
אנא, חסוך לעצמך לבטים מיותרים פנה לאורולוג או רופא משפחה אם הוא ידידותי
אין לך מה לחשוש הם ראו רבים וטובים כמוך!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)