מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה להבין - למה אני לא גומרתאלת המסטיק14/03/2007
יש לי וגינזמוס (הייתי אצל רופאה), אבל אפילו אם אני וחבר שלי מקיימים יחסים אני לא גומרת והוא מגיע לקו הסיום לפני. למען האמת אני גומרת רק מגירוי חיצוני. האורגזמות שאני חווה מעולות, אבל אני רוצה לגמור גם ממשגל מלא. האם רצוי לגרות את הדגדגן קודם, ואז להתחיל במשגל? האם להשתמש בויברטור תוך כדי המשגל יכול לעזור לי להגיע לאורגזמה כזאת? האם אני "מבקשת יותר מדי" אולי באמת אני צריכה להסתפק בזה שיש לי חום ואהבה ואורגזמות מצויינות - גם אם לא מגיעות ממשגל? תודה על העיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממה שאת כותבת, תפקודך תקין!!!!
ד``ר עידן מיליצ`ר14/03/2007את כמו רוב הנשים. אחוז קטן מהנשים גומרות מיחסי מין מלאים. בואי תהני ממה שיש!!
באשר לאורגזמה מיחסי מין מלאים,חשוב שתדעי שרוב הנשים אינן מגיעות לאורגזמה בחדירה (יותר מ-75%) והן מסוגלות להגיע לאורגזמה רק ע"י גירוי חיצוני, ישיר בדגדגן. אמנם יש נשים המגיעות לאורגזמה מיחסי מין מלאים כתוצאה ממגע בנקודת ה-ג'י, אך אין באפשרותי ו/או אפשרות ע"י בדיקה, להגיד מי אכן יכולה לחוות אורגזמה מיחסי מין מלאים ומי לא.
לגברים קל יותר לקבל אורגזמה במשגל מאשר נשים בגלל השוני בעצבוב אברי-המין.
אם אביא בתשובתי את התיאוריה של "הגן האנוכי", אזי אומר שתפקיד האורגזמה והשפיכה שלל הגבר ביחסי מין מלאים הוא הבטחת העיבור והמשך קיום המין האנושי. אצל האישה האורגזמה היא דגדגנית.
הפות והנרתיק אצל האישה בנויים כך שמרכזי הרגישות העיקריים הם בדגדגן ובשליש החיצוני של הנרתיק ואילו האזור הפנימי של הנרתיק לא כל-כך רגיש לגירוי. (אם כי עדיין קיימים הבדלים קטנים בין אישה לאישה).
בזמן המגע המיני, הגבר מקבל גירוי ישיר לאורך הפין והאישה מקבלת גירוי לשליש החיצוני של הנרתיק ורק גירוי עקיף בדגדגן.
כמוך,רוב הנשים מגיעות לאורגזמה מגירוי ממושך של הדגדגן ושל החלק החיצוני של הנרתיק, ביחד עם מגע מהנה בכל חלקי הגוף. זוגות רבים משלבים גירוי ישיר בדגדגן תוך כדי יחסי המין.
מתוך פנייתך, אני יוצא מנקודת הנחה שאת מכירה את אזורי העונג אצלך. את יודעת להתרכז בגופך בגירוי ובהנאה שלך ולחוות אורגזמה ממגע בדגדגן. כפי שכבר ציינתי, מה שאמליץ לך/ם כדי להתמודד עם תסכולך/ם, הוא לנסות לגרות את הדגדגן תוך כדי מגע מיני מלא. הגירוי יכול להיעשות או על ידך, או על-די חברך או בעזרת שימוש ב"צעצועי מין" כמו ויברטור למשל. מכל מקום, חשוב שלא תהפכו את מעשה האהבה בינכם למסע מפרך להשגת האורגזמה הנרתיקית. מצב שכזה עלול לכרסם ולפגוע בהנאה המינית של שניכם!
בהצלחה
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידן המון תודה
אלת המסטיק14/03/2007עידן, אין כמוך - תודה על התשובה, אני אלך לי לגמור עכשיו (דגדגנית כמובן...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך!! מקווה שנהנת!! :-)
ד``ר עידן מיליצ`ר16/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מבינה
יניב צוצו30/05/2010אני מכיר את הבעיה אני חווה אותה עם בס זוגתי היא מעדיפה לגמור עם וויברטור לפעמים היא מעדיפה את זה על הסקס זה נותן תכושה שהיא מחכה שאני יגמור בשביל שהיא תוכל להתחיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)