שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    דניאל
    21/02/2009

אני וחבר שלי אתמול שכבנו וכשהוא הוציא את איבר המין שלו הקונדום לא היה, היינו בתנוחה מסויימת וראינו את הקונדום, בתנוחה הזו הוא גמר...והמשכנו בתנוחה הזאת ראינו את הקונדום עדיין והחלפנו תנוחה...ואחרי 2-3 דקות הוא הוציא את איבר המין שלו אז ראינו שהקונדום לא נמצא, הפכנו את החדר ולא מצאנו אותו, ואחרי זמן מה הרגשתי שהוא בתוך איבר המין שלי..הצלחתי להוציא את הקנדום רק אחרי 3 שעות בערך...השאלה שלי אם הוא גמר בתוך הקונדום והוא היה בתוך איבר המין שלי זמן מה, יש אפשרות שאני אכנס להריון? ואם זה חשוב לציין אז בדקתי לא היה כמעט וכלום בתוך הקונדום. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• יתכן והשפיכה נזלה מהקונדום

ד``ר עידן מיליצ`ר
    23/02/2009

לתוך הנרתיק.

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויש מצב שאני יכולה להכנס להריון?

דניאל
    23/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש

עידן
    23/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו