מתקשה לגמור פעם שניה ביום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתקשה לגמור פעם שניה ביום
    אןרי לב
    22/02/2009

שלום רב! במסגרת טיפול אצל רופא נשים כד שאשתי תוכל להיכנס להריון, יש לה ביוץ קצר ומטופלת באיקקלומין [ הרופא על סמך בדיקות הדם וUS זקיקים אומר לנו מתי היום שתוכל להכנס]. הבעיה אצלי אני בן 36 ותמיד הגעתי מיידית לזיקפה מלאה+ ללא בעיות עם שפיכה, ואף פעם לא היה לי בעיה לגמור והייתי משתדל תמחיד לא לגמור כדי שאשתי תוכל להגיע לאורגזמה, הבעיה כעת שפעם שניה באותו היו אני לא מצליח לגמור. הרופא אמר לנו שהזמן הוא השבת האחרונה - קיימנו יחסים בליל שבת ושבת בצהרים. בבוקר של יום שבת הרגשתי שלא בא לי \ לא מסוגל, ובמוצאי שבת בלילה קיימנו יחסים אך לא הייתי מסוגל לגמור ולהגיע לשפיכה. אשתי לקחה א"ז כמובן באופן אישי ואמרה שלא אכפת לי וכו'.... שאלתי : 1- האם זה נורמלי? 2-מה כן אפשר לעשות ? לשפר תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתקשה לגמור פעם שניה ביום

הוספת תגובה

• אתה מתאר מצב נורמלי

ד``ר עידן מיליצ`ר
    23/02/2009

מה שניתן לעשות הוא אולי לרווח את הזמן, למשל לגמור בבוקר ואז שוב מאוחר בערב. ככל שהמרווח בזמן יהייה גדול יותר, יש סיכויגדול יותר שתוכל לשפוך. מכל מקום זה בטח לא בגלל שלא אכפת לך!

שיהייה בהצלחה עם ההיריון!!

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק רציתי לומר תודה

אורי לב
    24/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה! וההערכה! לא כולם מודים...

ד``ר עידן מיליצ`ר
    26/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו