מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה למרות שזה לא כלכך קשור לסקס...חסוי24/02/2009
אני יספר את הסיפור. לפני שנתיים הייתי במסיבה של ידידה ולאחר יומיים אותה ידידה מתקשרת אליי ואומרת לי שאיזה בחורה נדלקה עלי. אמרתי לה אוקיי וכך נגמר הסיפור. עברו שנתיים ונהייתי חבר של ילדה ממש חמודה. זה נגמר מאוד מהר (בערך חודש). באותה תקופה שהיינו חברים גיליתי שהחברה הכי טובה שלה היא זאת שהייתה דלוקה עליי לפני שנתיים. אני כבר כמה ימים מרגיש משו מאוד חזק לגבי אותה בחורה שהייתה דלוקה עליי, אנחנו מדברים והכל טוב ויפה. אני לא יודע אם היא דלוקה עליי אבל מה שכן אני יודע זה שהיא נפרדה מחבר שלה לא מזמן ואני גם עוד יודע שזה נורא יפגע באקסית שלי אם אני יעשה משהו בנידון. אני ממש חייב את העזרה שלכם אנשים!! אני כל יום נשבר מחדש. תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסןי
אורית פס27/02/2009הקשר עם חברתך היה מאד קצר מדוע אתה חש כה מחויב לאקסית שלך?
הדילמה שלך מעידה שאתה בחור רגיש ושואף להימנע מפגיעה וזו בהחלט מעלה אך אין סיבה שלא תמשיך להכיר את הבחורה מאותה מסיבה.מס' ימים אולי לא מספיקים לעמוד על טיבה אך אני לא רואה סיבה להימנע מהמשך ההכרות.
תלוי גם סמיכות הזמנים שבין הפרידה לבין ההכרות עם חברתה .
ומה דעתה של החברה הטובה לגבי הנושא? זו אחריות גם שלה לתת על כך את הדעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העצה...
חסוי01/03/2009הממ תראי אחרי הרבה זמן שחשבתי על זה אני חושב שאני לא יעשה כלום בנידון, מהשיחות שיצא לי לדבר עם האקסית הבנתי שהיא עדיין מרגישה אליי משו חזק ומכיוון שאני לא רוצה לפגוע בא החלטתי לוותר על כל נסיון כל שהוא להתחיל עם חברתה.. עוד פעם תודה רבה על ההקשבה והעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)