טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בן זוגי רוצה מין אורלי אבל יש לי בעיה עם זה אני לא אוהבת את זה. הוא טוען שאם אני אוהבת אותו אני יכולה לעשות גם את זה , אנחנו שנה וחצי יחד והוא אומר שאם זה לא ישתפר הוא יחפש בחוץ... הוא מאוד חשוב לי , לעשות את זה בכוח גם בלי חשק? אני מבינה את חשיבות העניין ונראה לי שלא תהיה לי ברירה אלא לענג אותו כרצונו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יחסי מין נועדו לענג את שני בני הזוג. דברים שנעשים בחוסר רצון או בכפיה מובילים אולי לסיפוק מידי של רצון וצורך אך לטווח ארוך נוצרים משקעים של מרירות וחוסר שביעות רצון. אני חושבת שהאיומים של בן זוגך מעידים על כך שאינו מתחשב בך וברגשותיך ואין שום סיבה לעשות משהו שאינך חפצה בו. יש אנשים שנהנים לעשות ולקבל מין אורלי והסיבות שאת אינך אוהבת זאת חשובות אבל חשוב יותר בשלב ראשון להשתית את הקשר שלכם על תקשורת שאינה מבוססת על איומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד