טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום
אודה לתשובה מהירה
אני בת 30 פלוס והתחלתי לצאת עם גבר בן 30 הקשר בסדר, כאשר הגענו למיטה בפעם הראשונה, אחרי שלושה שבועות, עמד לו ונפל מהר.. ולא הצליח.. בפעמיים אחרות אחכ היה בסדר,{עם הנחיות והובלה מצידי) ואחכ שוב בעיה של נפילה ואחכ שוב בעיה שלא הצליח לחדור.גם הסקס שהיה היה יותר טכני בלי הרבה תשוקה מצדו למרות שהוא נמשך ומאוד רוצה בקשר. קצת נבהלתי, כי מנסיוני העשיר יש לומר לא נתקלתי בבעיה כזאת, ונראה לי שגם החשק שלי יותר גבוה וגם הניסיון. יש לציין שהוא בחור קצת סגור וניסיתי לדבר איתו על כך ושיבדוק זאת. שאלתי מה יכול לגרום לכך? והאם יש סיכוי לקשר שכזה? כשסקס טוב זה נושא שחשוב לי, והוא לא ממש מייחס חשיבות לכך
אשמח לתושבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נשאלת השאלה אם סקס טוב נמדד בזיקפה מפוארת וקשיחה בכל עת... האם בעבר זה קרה לו בתחילת קשרים או לאורך זמן? אם זה קורה כל הזמן כדאי לו לבדוק זאת משום שקשיי זיקפה יכולים להיות עדות למחלה כלשהי כמו סכרת.....הוא יכול לדבר על כך עם אורולוג ואפשר אורולוג שהוא גם סקסולוג.אין מקום ללחץ אך ת מי ד כדאי להיות בצד הבטוח. אם באוננות זה לא קורה אז אין סיבה לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד