זקפה חלשה בתחילת קשר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקפה חלשה בתחילת קשר
    רינת
    26/02/2009

שלום אודה לתשובה מהירה אני בת 30 פלוס והתחלתי לצאת עם גבר בן 30 הקשר בסדר, כאשר הגענו למיטה בפעם הראשונה, אחרי שלושה שבועות, עמד לו ונפל מהר.. ולא הצליח.. בפעמיים אחרות אחכ היה בסדר,{עם הנחיות והובלה מצידי) ואחכ שוב בעיה של נפילה ואחכ שוב בעיה שלא הצליח לחדור.גם הסקס שהיה היה יותר טכני בלי הרבה תשוקה מצדו למרות שהוא נמשך ומאוד רוצה בקשר. קצת נבהלתי, כי מנסיוני העשיר יש לומר לא נתקלתי בבעיה כזאת, ונראה לי שגם החשק שלי יותר גבוה וגם הניסיון. יש לציין שהוא בחור קצת סגור וניסיתי לדבר איתו על כך ושיבדוק זאת. שאלתי מה יכול לגרום לכך? והאם יש סיכוי לקשר שכזה? כשסקס טוב זה נושא שחשוב לי, והוא לא ממש מייחס חשיבות לכך אשמח לתושבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקפה חלשה בתחילת קשר

הוספת תגובה

• זקפה חלשה בתחילת קשר

רינת
    26/02/2009

מוסיפה.. זה קרה לו בעבר בקשרים קודמים ולטענתו זה לא מפריע לו..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרינת

אורית פס
    27/02/2009

נשאלת השאלה אם סקס טוב נמדד בזיקפה מפוארת וקשיחה בכל עת...
    האם בעבר זה קרה לו בתחילת קשרים או לאורך זמן?
    אם זה קורה כל הזמן כדאי לו לבדוק זאת משום שקשיי זיקפה יכולים להיות עדות למחלה כלשהי כמו סכרת.....הוא יכול לדבר על כך עם אורולוג ואפשר אורולוג שהוא גם סקסולוג.אין מקום ללחץ אך ת מי ד כדאי להיות בצד הבטוח.
    אם באוננות זה לא קורה אז אין סיבה לדאגה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו