לא יודעת מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה לעשות
    שרון
    03/08/2007

אני בת 15 ויש לי חבר בן 17 כבר שלושה חודשים.
    התחלנו עם כל מיני התנסויות שונות בעניין מין אבל לא הלכנו עד הסוף כי אני לא מוכנה.
    הקטע הוא שהוא כבר לא בתול , אבל הוא מבין שאני לא מוכנה והוא גם מוכן לחכות בינתיים אני מרגישה אשמה שאני לא נותנת לו הוא מבקש ממני לרדת לו אבל אני לא רוצה.. אני לא מסוגלת לחשוב על כל הקטע שהוא יגמור לי בפה והוא עצמו אומר שזה ממש נהדר לראות את הבחורה שהוא אוהבת בולעת. אני לא יודעת מה לעשות כי אני כבר מונעת ממנו מין (דבר שהוא היה רגיל עליו) ואני לא רוצה להרגיש רע כי אני מונעת ממנו עוד אפשרויות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת מה לעשות

הוספת תגובה

• אל תיכנעי ללחץ.

אורית פס
    04/08/2007

חשוב שתעשי מה שמרגיש לך נכון ותסבירי לחבר שילך עם הקצב שלך.
    זה אולי נהדר בשבילו לראות את חברתו בולעת אבל האמת שבד"כ נשים נרתעות מכך,עדיין כשיתאים לך אפשר להתנסות במין אורלי גם בלי לבלוע את נוזל השפיכה.מנגד יש נשים שגם נהנות מכך .
    החבר שלך יכול גם לאונן לצורך פורקן מיני ,את לא צריכה לחוש כזאת אשמה,ואת יכולה לעזור לו להגיע לאורגזמה גם עם היד או בחיכוך וכנ"ל הוא לך.
    יש המון דברים ארוטיים מהם אתם יכולים להנות ,החל מנשיקות לטיפות החזקת ידיים ועוד .לא צריך למהר,וקחי את הזמן להתנסות וללמוד על מין בדרכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו