אישתי לא גומרת מחדירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישתי לא גומרת מחדירה
    אילן
    04/08/2007

אישתי ואני נשואים כ 10 שנים מעולם לא הצלחתי להביא אותה לגמור מחדיה אלא רק מגירוי ידני של הדגדגן, היו לי בעבר לא מעט פרטנריות שכולן גמרו באמצעות חדירה, אני מתוסכל מן המצב כי לדעתי אישתי מפסידה אורגזמה הרבה יותר טובה, האם ישנה עצה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אישתי לא גומרת מחדירה

הוספת תגובה

• הרוב לא גומרות מחדירה...

04/08/2007

אילן ממחקרים עולה שרק כ- 20% מהנשים מסוגלות להגיע לאורגזמה מחדירה. השאר זקוקות לגירוי ישיר על הדגדגן וזה תקין.

הפרטנריות שלך הקודמות שייכות לעבר ולא לסטטיסטיקה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר חרותי - תודה

סתם אחת
    05/08/2007

תשובה מצוינת. סתם נכנסתי לפורום ורציתי לראות מה הולך כאן. קראתי את התשובה שנתת כאן ופשוט התחשק לי להגיב ולהגיד לך תודה, כי אני גם סובלת מזה ותמיד חשבתי שזה שאני לא גומרת מחדירה אומר שמשהו לא תקין אצלי. עכשיו, אני מבינה שאני 100% בסדר (או 80%....)

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על לא דבר!!!

07/08/2007

את 100% (ולא 80%...)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה קשור למבנה הנרתיק

אורנית
    05/08/2007

אני למשל מבין 25% שגומרות מחדירה אבל כל החברות שלי מספרות שהן גומרות רק מגירוי הדגדגן.
    חבל שאתה רואה בזה בעיה, לכל אישה ההנאה ממוקמת בנקודה אחרת.
    אצל רובן היא ממוקמת בדגדגן ואצל אחרות עמוק יותר בנרתיק או נקודת ה-G.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו