טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בת 30, היה לי קשר אחד ארוך של מס' שנים ומאז הפרידה היו לי מס' פרטנרים אך עם אף אחד, כולל בקשר הארוך, לא הצלחתי לגמור במהלך הסקס. הגעתי לנקודת תסכול כיוון שאני מאד רוצה להנות מסקס אך לא מצליחה. לא גומרת מחדירה ולא יודעת איך כן יכולה בדרך אחרת. המצב נהיה חמור מבחינתי כיוון שכל בחור שהגעתי איתו לשלב הסקס לא רצה להמשיך להיות בקשר בגלל הבעיה הזו ("בחורה שלא נהנית מסקס"). מה ניתן לעשות במצב הזה? העניין הוא שאני כן מצליחה לגמור באוננות אבל הדרך שבה אני גומרת לבד לא יכולה להשתלב בסקס עם גבר (גומרת ע"י חיכוך במיטה אבל ללא אצבעות/ידיים) כך שאינני יודעת מה עליי לעשות כדי להנות עם גברים. לא יודעת לאן עליי לפנות כדי למצוא פתרון והאם בכלל ניתן למצוא פתרון. אשמח מאד לעזרה/עצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את צריכה להיות רגועה מאד ולהנות מהלטיפות והנשיקות. לא לחשוב על גמירה. תעשי אמבטיה חמהלפני המגע (אם אפשר כמובן), זה עוזר להרגיע את הגוף ואת יכולה גם לשחק עם עצמך באמבטיה. תחשבי מה עוד יכול ל"רכך" אותך לפני. תבקשי מהבחור שילטף אותך ארוכות וינשק אותך במקומות שאת נהנית כולל הפות והדגדגן. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד