קושי להגיע לאורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי להגיע לאורגזמה
    אניטה
    08/03/2009

אני בת 54 עד לפני כחצי שנה לא היו לי שום בעיות בתחום . לפני כשנה פיתחתי לחץ דם אשר מטופל בטיפול תרופתי במינון נמוך ביותר. יש לי קשר חדש מדהים עם תקשורת נהדרת .אחד הקשרים הטובים ביותר שהיו לי אי פעם בחיים. קורה לי לאחרונה שמידי פעם לא בכל פעם.איני מצליחה להגיע לאורגזמה. אני מגורה מאוד מאוד. אך מתקשה להגיע לאורגזמה. הפרטר שלי חושב שזה בגללו .הרגעתי אותו כי גם כאשר אני לבד או שלוקח לי זמן או שבסופו של דבר אני מוותרת. 1. ידוע לי שתרופות לחץ דם יכולות אצל גבר להוריד את כוח הגברא.האם גם כך אצל האישה? 2. האם יש משחות רפואיות מוכחות אשר ניתן לקבל דרך בית מרקחת ולא חנויות סקס. אני מודה לכם על כל תגובה אשר תעזור לי.כי אני מרגישה מתוסכלת ולא רוצה לחשוב שכבר בגיל כזה אני אמורה לוותר על מין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי להגיע לאורגזמה

הוספת תגובה

• קושי להגיע לאורגזמה

13/03/2009

זה עשוי להיות קשור ליתר לחץ דם, לתרופות שאת נוטלת בעטיו, לשינויים הורמונליים וגם למצב רגשי כגון, עכבות כלשהן. עצם זה שאת לחוצה מכך ושמה זאת כמטרה עשוייה להיות סיבה חשובה.

אין משחות רפואיות כלשהן שעשויות לשפר זאת. אל תשימי זאת כמטרה, אלא את ההתענגות ההדדית. חשוב שלחץ הדם יהיה מאוזן, אך אפשר להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי תרופות אחרות.

ולא, אסור לך לוותר בגילך הצעיר על ההנאה ממין. ממש לא. הרי זה ברור גם לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו