טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 54 עד לפני כחצי שנה לא היו לי שום בעיות בתחום . לפני כשנה פיתחתי לחץ דם אשר מטופל בטיפול תרופתי במינון נמוך ביותר. יש לי קשר חדש מדהים עם תקשורת נהדרת .אחד הקשרים הטובים ביותר שהיו לי אי פעם בחיים.
קורה לי לאחרונה שמידי פעם לא בכל פעם.איני מצליחה להגיע לאורגזמה. אני מגורה מאוד מאוד. אך מתקשה להגיע לאורגזמה. הפרטר שלי חושב שזה בגללו .הרגעתי אותו כי גם כאשר אני לבד או שלוקח לי זמן או שבסופו של דבר אני מוותרת.
1. ידוע לי שתרופות לחץ דם יכולות אצל גבר להוריד את כוח הגברא.האם גם כך אצל האישה?
2. האם יש משחות רפואיות מוכחות אשר ניתן לקבל דרך בית מרקחת ולא חנויות סקס.
אני מודה לכם על כל תגובה אשר תעזור לי.כי אני מרגישה מתוסכלת ולא רוצה לחשוב שכבר בגיל כזה אני אמורה לוותר על מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד