מקנאת בבעלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקנאת בבעלי
    אורלי ר.
    20/12/2006

שלום רב, יש לי שאלה שקצת מביך אותי לשאול. בעלי ואני (שנינו בני 37) נשואים כבר 12 שנה ולא מזמן גיליתי שהוא מאונן באופן קבוע. שאלתי אותו והוא הודה שהוא עושה את זה כבר הרבה זמן. האמת, בהתחלה מאוד כעסתי וגם קצת התביישתי - מה הוא לא מסתפק במה שאני נותנת לו? אנחנו עושים מין באופן די קבוע, ונהנים. מערכת היחסים בסדר, אתם יודעים - זוג שיראלי ממוצע עם בית+משכנתא. העניין הוא שאחרי שחשבתי על זה הרבה, הבנתי שהאוננות שלו זה סוג של בריחה, וזה מעציב אותי וגורם לי לחוש גם קצת קנאה - למה הוא עושה את הדברים האלו לבדו אם הוא יכול לעשות אותם אתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקנאת בבעלי

הוספת תגובה

• אוננות

ד``ר עידן מיליצ`ר
    20/12/2006

נאמר כבר על אוננות שהיא מהווה את המיניות של גיל ההתבגרות, חלק מהרפרטואר המיני בגיל הבגרות והנחמה של גיל הזיקנה.
    האוננות מהווה תופעה רווחת ונורמאלית, שקשורה לתהליכים התפתחותיים טבעיים של סקרנות, הכרה והפקת הנאה מגופנו. בשונה מילדים, המאוננים כבר מגיל צעיר, אצל מתבגרים ומבוגרים, האוננות מלווה בדרך-כלל בפנטזיות מיניות. האוננות מהווה פעילות מינית המסבה הנאה מרובה לנשים וגברים כאחד. רבים מאיתנו חווים לפעמים הנאה גדולה יותר מאוננות (לבד וביחד) יותר מאשר מאקט החדירה.
    על פניו, מכל מה שכתבתי לך , אי אפשר להישאר מתבגרים לנצח ולהתמקד באוננות כמקור ההנאה והפורקן הבלעדי. בזוגיות, כמו בזוגיות, יש בת זוג, יש יחסים ויש יחסי מין!
    אני מבין את קנאתך אך האוננות היא טבעית כל עוד אינה באה על חשבון חיי המין שלכם.
    בהצלחה!
    עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו