מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מקנאת בבעליאורלי ר.20/12/2006
שלום רב, יש לי שאלה שקצת מביך אותי לשאול. בעלי ואני (שנינו בני 37) נשואים כבר 12 שנה ולא מזמן גיליתי שהוא מאונן באופן קבוע. שאלתי אותו והוא הודה שהוא עושה את זה כבר הרבה זמן. האמת, בהתחלה מאוד כעסתי וגם קצת התביישתי - מה הוא לא מסתפק במה שאני נותנת לו? אנחנו עושים מין באופן די קבוע, ונהנים. מערכת היחסים בסדר, אתם יודעים - זוג שיראלי ממוצע עם בית+משכנתא. העניין הוא שאחרי שחשבתי על זה הרבה, הבנתי שהאוננות שלו זה סוג של בריחה, וזה מעציב אותי וגורם לי לחוש גם קצת קנאה - למה הוא עושה את הדברים האלו לבדו אם הוא יכול לעשות אותם אתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות
ד``ר עידן מיליצ`ר20/12/2006
נאמר כבר על אוננות שהיא מהווה את המיניות של גיל ההתבגרות, חלק מהרפרטואר המיני בגיל הבגרות והנחמה של גיל הזיקנה.
האוננות מהווה תופעה רווחת ונורמאלית, שקשורה לתהליכים התפתחותיים טבעיים של סקרנות, הכרה והפקת הנאה מגופנו. בשונה מילדים, המאוננים כבר מגיל צעיר, אצל מתבגרים ומבוגרים, האוננות מלווה בדרך-כלל בפנטזיות מיניות. האוננות מהווה פעילות מינית המסבה הנאה מרובה לנשים וגברים כאחד. רבים מאיתנו חווים לפעמים הנאה גדולה יותר מאוננות (לבד וביחד) יותר מאשר מאקט החדירה.
על פניו, מכל מה שכתבתי לך , אי אפשר להישאר מתבגרים לנצח ולהתמקד באוננות כמקור ההנאה והפורקן הבלעדי. בזוגיות, כמו בזוגיות, יש בת זוג, יש יחסים ויש יחסי מין!
אני מבין את קנאתך אך האוננות היא טבעית כל עוד אינה באה על חשבון חיי המין שלכם.
בהצלחה!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)


.jpg)
