מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי.. אני צריכה ייעוץנועה08/03/2009
שלום, שמי נועה אני בת 20 והבעיה שלי היא כזאת. יש לי חבר ואנחנו שוכבים קבוע. עד לפני חצי שנה היינו שוכבים בלי קונדום והוא היה גומר בחוץ. בסופו של דבר העניין הזה עלה לנו ביוקר ונכנסתי להריון לא רצוי. עשיתי הפלה ומאז כל החיים שלי השתנו. כמובן שלמדנו לקח מהעניין ואנחנו משתמשים בקונדום ואפילו בשניים (אני לא יכולה לקחת גלולות) אבל אני כל הזמן לחוצה ונכנסת ל"סרטים" אחרי כל פעם שאנחנו שוכבים. אני כל הזמן מפחדת שאולי הקונדומים נקרעו או שהוא איכשהוא גמר לי בפנים וזה כבר ממש פוגע לנו בזוגיות וממש מלחיץ גם את חבר שלי. עכשיו יש לי 2 שאלות בעניין: 1. האם יש רופא/יועץ או כל דבר אחר שאני אוכל לפנות אליו ולקבל ממש טיפול מקצועי בעניין הזה? כי זו מעין טראומה פיזית ונפשית עבורי שאני לא בטוחה שאהיה מסוגלת להתמודד איתה יותר. לא אני ולא חבר שלי. 2. אתמול שכבנו והשתמשנו בשני קונדומים. כשהוא גמר והוציא את הקונדומים היה בהם ממש מעט זרע. הייתי בטוחה שהם נקרעו ונכנסתי ממש לפאניקה אז בדקתי את זה ע"י כך שמילאתי אותם במים אבל בשניהם לא היה שום חור או קרע ובדקתי אותם פעמיים. גם הקונדום הולבש כמו שצריך. חבר שלי אמר שהוא גמר בוודאות אבל אני לא יודעת לאן "נעלם" כל הזרע... איך ניתן להסביר את זה?? אני לא כ"כ רוצה לקנות פוסטינור כי זו כבר תהייה הפעם השלישית שלי בחצי שנה האחרונה וגם בגלל שזה כדור קצת יקר.. וגם בגלל שאני לא בטוחה שיש כאן סיכוי להריון.. אבל אולי אני טועה?! עוד לא עברו 72 שעות כך שאני ממש ממש ממש אשמח לשמוע את דעתכם בעניין הזה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש מכניסה להריון
14/03/2009לאור נסיונך, החשש שלך ברור ומובן.
1. גשי לרופאת נשים והתייעצי לגבי אופציות אחרות מלבד גלולות. קונדום כפול בהחלט מהווה פתרון הרבה הרבה יותר מוצלח מ"לגמור בחוץ". יש כיום התקנים ואפילו קונדום נשי. במידת הצורך תוכלו להגיע יחד לטיפול מיני זוגי, כדי להתמודד עם החשש וללמוד להגביר את ההנאה מהמפגשים המיניים שלכם.
2. לא תמיד יוצא הרבה זרע. זה משתנה ועשוי לנוע בין חצי סמ"ק (פחות מטיפה) ועד כף. אל תתעסקו בלבדוק את זה. כל הזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)