מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היופי שבבעיה.א08/03/2009
שלום. אני בחור צעיר בן 23 אחרי צבא. חיי לעולם לא היו קשים. בצבא הייתי ביחידה מובחרת. פיקדתי והובלתי. עשיתי שנת שירות והצטיינתי בה. לימודים סיימתי עם שלוש מגמות מורחבות ותעודה טובה מאוד. אני עוסק הרבה בחינוך ונחשב למדריך כריזמטי. אני נראה טוב מאוד ואני לא אומר זאת מתוך שחצנות אלא מתוך הבעיה עצמה. אני משיג בנות בקלות אבל הבעיה היא שיותר מדי בקלות אני לא יכול בלי סקס בחיים.אני מאונן יחסית הרבה ואני לא מליח לשמור על זוגיות. אני נפרד מבחורה, אפילו כשאני אוהב אותה, כי אני מתגעגע לגיוון. העניין שהכל הלך לי בקלות בחיים ושאני משיג נשים בקלות רק מוסיף לבעיה. אני מחפש קבוצת תמיכה שנפגשת למכורי מין. אני מרגיש כל כך בודד בעניין וזה מפריע לי מאוד. עזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין תגובה? מישהו?
א10/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום א יש לי אותה בעיה בדיוק
אור13/03/2009אני אור, וגם אני אני יכולה להיות עם גבר ולאהוב אבל עם אני לא מגוונת אני מתחילה להישתעמם עם איתו גבר , או להיכנס מימנו לדיכאון. אני גם חייבת גיוון.\ הגעתי למצב שהתחלתי להשמין עצמי בכוונה, וככה לישמור נאמנות לבן הזוג שאני איתו, מתוך מחשבה שלא ימשכן אליי עם אהייה שמנה. כל הזמן אני רוצה מין, וכימעט עם כל גבר שאני רואה מיתחשק לי לישכב. קשה לי מאוד לישלוט בזה. במהלך הנישואין שכבתי עם מעל 10 גברים, זה פשוט לא בשליטתי המשיכה עוקפת אותי. וגם קלות ההשגה בעייתית. לכן אני מבינה אותך. כיום אני מנסה להיתמודד עם הבעיה היות ואני נשואה. אשמח עם המומחים גם יעזרו לי כאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:(
לילוש14/03/2009אני בת 16 ואני מפחדת שאני גם מכורה לזה:( לא רוצה את זה למה קשה לי לשלוט על עצמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)