מין אנאלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מין אנאלי
    לימור
    08/03/2009

שלום, יש לי חבר קבוע כבר כמה שנים. לפני שנה בערך קיימנו יחסי מין אנאליים... האמת שזה היה טיפה מוזר, כי הוא נכנס ובהתחלה מאוד מאוד כאב לי אבל אחרי דקה שתיים שהוא זז בפנים הכאב נעלם והיה בסדר. לא היה מדהים, אבל גם לא כאב. למזלי לא היה תקלות מביכות מסוג זה או אחר, למרות שזה כלל לא היה מתוכנן. עשינו אחר כך עוד פעם אחת שגם הייתה בסדר, ומאז לא עשינו. מלבד העובדה ששנינו מאוד עסוקים ולא תמיד יש זמן להקדיש לעניינים מסוג זה, ניסינו כמה פעמים אחר כך ונורא כאב לי אז הפסקנו, אני חושבת שפשוט הייתי כל כך לחוצה ורציתי שיהיה בסדר ובסוף זה לא היה בסדר. אני רוצה שננסה עוד פעם והפעם אני רוצה להתכונן קצת יותר טוב... קראתי את "המדריך" שפורסם פה... אני ניסיתי לעשות את החוקן עם הטוש ולא יצא טוב... לא הייתה התרוקנות מלאה ולא הייתי מרוצה, ובכלל הייתה לי תחושה לא נעימה אחר כך, כבד בבטן.... חשבתי פשוט לקנות אמפולות לחוקן כמו שצויין ב"מדריך" אבל אני חוששת שגם זה לא יעבוד... או שלזה יש סיכוי יותר טוב כי זה מקצועי? ואולי פשוט להזמין תור לחוקן? לא יהיה הכי בטוח? בקיצור, זה מה שמדאיג אותי... אני מאוד מפחדת מאיזושהי תקלה בלתי צפויה! ככה שאני רוצה להיות מוכנה מהבחינה הזו. איך אפשר לוודא שהמעיים מרוקנים כראוי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מין אנאלי

הוספת תגובה

• אנא אנא אנא לי

14/03/2009

הבעיה שלך אינה העובדה שאת לא מרוקנת מספיק, אלא לחץ וחרדה מפני הכאב שחווית וזה גורם לשרירים להיות מכווצים. זה מה שכואב. בשלב ההכנה, חשוב שחברך ידע שהוא צריך לעשות זאת בהדרגה רבה ועם המון חומר סיכה. אם החדרת אצבע כואבת, על אחת כמה וכמה תכאב החדרת פין.

להתרוקנות מספיק אמפולת חוקן קטנה שניתן לרכוש בבית מרקחת, כרשום ב"מדריך". ואם יהיה קצת לכלוך - אז מה?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו