טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
דר שלום
אני חיה עם בן זוגי מספר חודשים,הסקס היחיד שיש לנו הוא פעם בחודש חודשיים, ולרוב ביוזמתי,ואני נראית די טוב כך שלא פה הבעיה,
תמיד היה לחבר שלי תרוצים למה לא לשכב , עכשיו נגמרו לו התרוצים ועדיין אין סקס
ניסיתי הכל, משחקים, פנטזיות...לא שינה יותר מידי, ולפי מה שראיתי הוא גם לא מהמכורים לפורנו, סתם מסתכל בתמונות במחשב פעם בהמון זמן.
וגם עד שאנחנו שוכבים הוא ישר נכנס עושה את שלו וגומר.לא דואג לי ובלי משחק מקדים.
אני לא מבינה מה הבעיה שלו, לפניי היה לו עבר עשיר של יחסי מין,אומנם לא עם מישהי אחת.
יכול להיות שפה הבעיה.
אני אובדת עיצות, והצעתי לו טיפול , הוא לא מוכן בשום פנים ואופן, הוא לא חושב שיש לו בעיה בבכלל.או לא מודה.בכל מקרה אני מיואשת לא יודעת מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד