חבר עם בעיית חוסר חשק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חבר עם בעיית חוסר חשק
    ליאור
    09/03/2009

דר שלום אני חיה עם בן זוגי מספר חודשים,הסקס היחיד שיש לנו הוא פעם בחודש חודשיים, ולרוב ביוזמתי,ואני נראית די טוב כך שלא פה הבעיה, תמיד היה לחבר שלי תרוצים למה לא לשכב , עכשיו נגמרו לו התרוצים ועדיין אין סקס ניסיתי הכל, משחקים, פנטזיות...לא שינה יותר מידי, ולפי מה שראיתי הוא גם לא מהמכורים לפורנו, סתם מסתכל בתמונות במחשב פעם בהמון זמן. וגם עד שאנחנו שוכבים הוא ישר נכנס עושה את שלו וגומר.לא דואג לי ובלי משחק מקדים. אני לא מבינה מה הבעיה שלו, לפניי היה לו עבר עשיר של יחסי מין,אומנם לא עם מישהי אחת. יכול להיות שפה הבעיה. אני אובדת עיצות, והצעתי לו טיפול , הוא לא מוכן בשום פנים ואופן, הוא לא חושב שיש לו בעיה בבכלל.או לא מודה.בכל מקרה אני מיואשת לא יודעת מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חבר עם בעיית חוסר חשק

הוספת תגובה

• אין לו חשק

14/03/2009

הסוד טמון בטיפול ואולי זה צריך להיות תנאי להמשך קשר מספק מבחינתך. יש סיבות רבות לירידת חשק, החל מגורמים גופניים וכלה בגורמים נפשיים וזוגיים. הרי לא ניתן לאבחן ולטפל במסגרת אינטרנט. כדאי שתקחי את בן זוגך ותסבירי לו אחת ולתמיד עד כמה הבעיה מציקה לך ומידת החשיבות של הטיפול עבורך. נסי להבין למה הוא מתנגד להתערבות טיפולית והמשיכי משם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו