אני כבר לא יודעת מה לעשות... :(

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני כבר לא יודעת מה לעשות... :(
    אנג'ליקה
    05/08/2007

אולי חלק מהמומחים זוכרים אותי, כי כתבתי על הבעיה שלי לפני כמה שבועות. (לא בפורום הזה)
    אני בת 25, כבר משהו כמו חודשיים יש לי גרוי מיני תמידי בדגדגן, שהתפשט למבוא הנרתיק ולתוכו. זה הגיע למצב שאני מאוננת עשר פעמים ביום, אבל הגרוי לא עובר. זה לא משנה אם הגעתי לאורגזמה או לא, ואני גם לא תמיד מצליחה להגיע לאורגזמה עם הגרוי הזה. הגרוי לא דומה לגרוי מיני "נורמלי" מבחינת תחושה, אבל הוא אכן גרוי מיני לכל דבר. קבעתי תור לגינקולוג שלי, בתקווה שהוא ידע להפנות אותי לאן שאפשר. לצערי, עד שהתור שלי יגיע, אני אאלץ לחכות עוד הרבה זמן...
    אמנם בן זוגי תומך בי ומבין אותי, ויחסי המין שלנו עוד טובים, אבל אני, כבן אדם, לא יכולה עם הגרוי התמידי הזה.

אני כבר מיואשת. אני לא ישנה כמו שצריך, לא מרוכזת בעבודה ובלימודים (למרות שעכשיו זה כבר מבחנים..), הפכתי לאדם עצבני וחסר סבלנות.

מה אני יכולה לעשות? אין לי כסף לשלם למרפאות סקסולוגיות. אני יודעת שיש מרפאה באיזור מגורי, בבי"ח בילינסון. אבל לפי מה שכתוב שם, הם מטפלים רק בבעיות מסויימות.
    אמרו לי בפורום אחר, שאין כל כך מה לעשות עם מה שיש לי. אבל אני פשוט לא יכולה יותר לסבול את המצב!
    בבקשה, אולי למישהו פה יש תשובה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אנג'ליקה שלום

ד''ר חגית כהנא
    05/08/2007

תופעה של גירוי תמידי מוכרת
    האם את במתח בזמן האחרון האם חל שינוי בחייך?
    אנחנו מטפלים בבילינסון גם בבעיות מסוג זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אנג'ליקה
    05/08/2007

תודה רבה לך על התשובה המהירה!

הייתי במתח אולי בגלל שהיו לי הרבה הגשות ומבחנים, אבל לא יותר מזה.
    האם הבעיה ברת טיפול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברת טיפול

ד''ר חגית כהנא
    06/08/2007

הייתי הולכת דבר ראשון על טיפול אלטרנטיבי מרגיע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו