מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני כבר לא יודעת מה לעשות... :(אנג'ליקה05/08/2007
אולי חלק מהמומחים זוכרים אותי, כי כתבתי על הבעיה שלי לפני כמה שבועות. (לא בפורום הזה)
אני בת 25, כבר משהו כמו חודשיים יש לי גרוי מיני תמידי בדגדגן, שהתפשט למבוא הנרתיק ולתוכו. זה הגיע למצב שאני מאוננת עשר פעמים ביום, אבל הגרוי לא עובר. זה לא משנה אם הגעתי לאורגזמה או לא, ואני גם לא תמיד מצליחה להגיע לאורגזמה עם הגרוי הזה. הגרוי לא דומה לגרוי מיני "נורמלי" מבחינת תחושה, אבל הוא אכן גרוי מיני לכל דבר. קבעתי תור לגינקולוג שלי, בתקווה שהוא ידע להפנות אותי לאן שאפשר. לצערי, עד שהתור שלי יגיע, אני אאלץ לחכות עוד הרבה זמן...
אמנם בן זוגי תומך בי ומבין אותי, ויחסי המין שלנו עוד טובים, אבל אני, כבן אדם, לא יכולה עם הגרוי התמידי הזה.
אני כבר מיואשת. אני לא ישנה כמו שצריך, לא מרוכזת בעבודה ובלימודים (למרות שעכשיו זה כבר מבחנים..), הפכתי לאדם עצבני וחסר סבלנות.
מה אני יכולה לעשות? אין לי כסף לשלם למרפאות סקסולוגיות. אני יודעת שיש מרפאה באיזור מגורי, בבי"ח בילינסון. אבל לפי מה שכתוב שם, הם מטפלים רק בבעיות מסויימות.
אמרו לי בפורום אחר, שאין כל כך מה לעשות עם מה שיש לי. אבל אני פשוט לא יכולה יותר לסבול את המצב!
בבקשה, אולי למישהו פה יש תשובה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנג'ליקה שלום
ד''ר חגית כהנא05/08/2007תופעה של גירוי תמידי מוכרת
האם את במתח בזמן האחרון האם חל שינוי בחייך?
אנחנו מטפלים בבילינסון גם בבעיות מסוג זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אנג'ליקה05/08/2007תודה רבה לך על התשובה המהירה!
הייתי במתח אולי בגלל שהיו לי הרבה הגשות ומבחנים, אבל לא יותר מזה.
האם הבעיה ברת טיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברת טיפול
ד''ר חגית כהנא06/08/2007הייתי הולכת דבר ראשון על טיפול אלטרנטיבי מרגיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)