חשק מיני עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשק מיני עזרה בבקשה
    אבי דגן
    10/03/2009

שלום רב אני בן 45+נשוי יש לי מזה כמה זמן שנה אפשר לומר יש לי חשק למין ולסקס אני יודע שאני מגורה אבל הפין שלי לא עומד מה הכונה שלי לא עומד שלפני חמש שנים אם לומר אם היה לי חשק אז הפין היה מזדקר לי ובצורה די חזקה. אני הספר עלי שאני גבר רומנטי ואהב מין אבל לא היה לי חייל עם בת זוגתי במאלך חיי הנשויים שלי הבעיה כרגע מאוד מטריד אותי אני מאוד מגורה אבל כמו לפני כמה שנים אני יודע שזה לא באזור הפין הבצים מלאות וחזקות הציין והזרע כמו תמיד מלא לפעמים אני מרגיש גרויים באזור הבצים והפי הטבעת אז אני מקווה שלא בלבלתי אתכם כי זה מאוד מפריע לי אנה עזרו לי בבקפה או ספרו לי אם יש בעיות כאלו מוכרות לגברים כמוני בברכה אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשק מיני עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• לא עומד מספיק

14/03/2009

אתה מתאר בעיה בזקפה, אשר בגילך די נפוצה ועשוייה לנבוע מגורמים שונים ומגוונים (רפואיים ו/או נפשיים/רגשיים). בשל מיעוט המידע הרפואי בשאלתך לא ניתן לדעת מה הגורם אצלך, אך השורה התחתונה היא שבהחלט ניתן לשפר את הזקפה ולהחזיר לך את החדווה אל חיי המין.

גש למרפאה לבריאות מינית לשם אבחון וקבלת טיפול מתאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו