גלולות נגד הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות נגד הריון
    יולי
    10/03/2009

אני מעוניינת ליטול גלולות נגד היריון. יש לי חברה שלוקחת יסמין, אבל בת דודה שלי המליצה לי מאוד על פמינט. מה ההבדל בין הגלולות? ואיך אדע מה יהיה הכי טוב עבורי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות נגד הריון

הוספת תגובה

• גלולות

דפנה
    11/03/2009

אני מכירה את שתי הגלולות, ניסיתי את שתיהן. אני חושבת שמבחינת להחליט איזה סוג, כדאי שתתייעצי עם הרופא שלך, אבל מבחינת המחיר יש הבדל משמעותי ביניהן: פמינט עולה 12 ש"ח בבית מרקחת, יסמין עולה פי 3 עד כמה שזכור לי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות

מירב
    11/03/2009

גלולות יסמין הן בעלות מינון גבוה יותר מפמינט וכמו שציינו פה עולה בין 30-40 ש"ח לעומת זאת פמינט מכילה פחות הורמונים ויש לה פחות תופעות לוואי, מתאימה יותר לנערות ונשים צעירות ועולה 12 ש"ח בקופ"ח לנשים עד גיל 20 בכללי, כדאי שתפני לרופא שיוכל להתאים לך גלולות שיתאימו לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• די לגלולות

גלי
    20/04/2009

פשוט מסוכן תפסיקו לאכול הורמוני!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו