זקפה ושפיכה בלתי נשלטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקפה ושפיכה בלתי נשלטים
    עדו
    11/03/2009

שלום אני בן 26 דבר ראשון, בכל פעם שאני בקרבת חברה שלי יש לי זקפה בלתי נשלטת שאני מנסה להמנע ממנה אשר גורמת לי לאי נעימות ואף הפריעה לי להשתין כשהייתי באמצע פגישה איתה. איך ניתן לשלוט בזה ולהימנע מזה? דבר שני, מעולם לא נגעתי בחברות שלי עד עתה (על רקע דתי) אני וחברה שלי התחלנו לגעת אחד בשני, לנשק לגפף וכו' בזמן שאנו נוגעים אחד בשני יש לי שוב זיקפה לא נשלטת וזרמים באיבר המין, בפעם הראשונה שנגענו אפילו הייתה לי שפיכה תוך כדי שהתקרבנו לאינטמיותי, ובפעם השנייה ניסיתי שלוט בזה ולהמינע אך שוב הייתה לי איזו נזילה קלה. הדבר ממש מפריע לי ואני מרגיש שזה נובע מהתרגשות עזה שגורמת לי לא לשלוט בגופי הייתי שמח להסבר ולטיפים, מה אפשר לעשות? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקפה ושפיכה בלתי נשלטים

הוספת תגובה

• הבעיה שאינה בעייה

14/03/2009

חבל שאתה לוקח משהו בריא, טבעי ומענג והופך אותו לבעיה. תתגאה ותהנה בזקפה שלך. אין בכך משהו שאתה צריך להמנע, להתבייש ולהסתיר. כנראה הנזילה שאתה מדבר עליה אינה שפיכה, אלא נוזל מקדים, אשר מופרש כאשר האדם מגורה מינית ומצביע על בריאות מינית תקינה. בהחלט לא משהו שמצריך טיפול. איפכא.

אם תחושת הבושה והאשמה תמשיך, יהיה שווה לך להתייעץ עם איש מקצוע כיצד להתגבר עליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו