איפה הבעיה שלי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפה הבעיה שלי?
    נורי
    06/08/2007

היי...

מה שבעצם הבעיה שלי היא שחבר שלי מאוד אוהב סקס וכל מה שקשור אליי, הוא כל הזמן נוגע בי ונותן לי מחאות-שזה מאוד כיף ואני גם מאוד אוהבת את זה, הסקס שלנו מדהים שנינו מגיעים לסיפוק ומאוד מתוקשרים אחד עם השני הבעיה שלי בכל הסיפור היא שאני בחורה דיי צעירה שסובלת מבעיות בגב שדיי מדכאות לי את החיים ואין לי כל כך חשק לסקס,כלומר כשאנחנו מתחילים אז כן אבל זה לא בא מיוזמתי אף פעם וזה כואב לי שאולי חבר שלי נעלב מכל הסיפור למרות שהוא יודע על מצבי.
    אשמח לדעת או להבין איפה הבעיה? לאחרונה הייתי אצל גניקולוג והוא החליף לי את הגלולות כיוון שהיה חשש שהגלולות הקודמות דיי דיכאו את החשק המיני שלי, אבל אני עדיין לא מאמינ שזה מה שייפתור את הבעיה.
    אני רוצה לגרום לחבר שלי להרגיש-שהוא המל. כי הוא באמת!
    אז מה עושים?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איפה הבעיה שלי?

הוספת תגובה

• יחסי מין וכאב כרוני.

אורית פס
    07/08/2007

טבעי שתחושי דיכאון אם את סובלת מכאב גב שמהלכו כרוני,האם שיתפת את החבר בבעיות הגב שלך?עמ"נ לא לתת לכאב לפגוע בהנאה המינית המשותפת שלכם נסי :
    1 לטפל ביסודיות בכאב הגב-לברר ולהבין את מקור הכאב ולתת לכך מענה דרך מיגוון טיפולים קיימים הן ברפואה הקונבנציונלית והן באלטרנטיבית,
    2 להיות יצירתיים ולחפש עם החבר תנוחות נוחות שיקחו בחשבון את כאב הגב,כמו למשל שתהיי יותר פסיבית בתנוחה אותה מצאת כנוחה,חשוב להיות גמיש בראש ולאו דווקא בגוף כדי לשפר הנאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו