מחלות מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלות מין
    רלי
    18/03/2009

לפני חמישה ימים קיימתי מין אוראלי עם בחור ללא קונדום הוא לא גמר, לאחר שלושה ימים התחילו אצלי כאבי גרון ולמחרת היה לי חום ומוגלה על השקדים, הלכתי לרופאת המשפחה שלי שהפנה אותי לעשות משטח גרון שיצא שלילי (ייתכן ובגלל שלא הייתה מוגלה בזמן לקיחת הדגימה) ונתנה לי אנטיביוטיקה מוקסיפן ל 7 ימים. שאלתי האם יש קשר בין המין האוראלי לדלקת? האם זוהי לא דלקת רגיהל אלא מחלת מין כלשהי? אילו בדקות נוספות רצוי לעשות עכשיו כדי להיות שקטה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלות מין

הוספת תגובה

• היי רלי

שי
    20/03/2009

זו סתם דלקת כנראה באמת שהוא החדיר לך אותו עמוק מידי למרות שבאוראלי מומלץ שהוא ייגמור ככה תהיה יותר רטיבות בגרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלות מין

רלי
    20/03/2009

שי ורונן היקרים תפסיקו לבלבל את המוח... תשובה לשאלה רק מרופא הפורום תודה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו