מה עושים.....עם הפנטזיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים.....עם הפנטזיות
    tag9
    19/03/2009

היי, אני נשואה עם ילדה בת 5 חודשים. נשואה לבעל מפרגן, אוהב שותף . לא הכל וורוד אבל בסה"כ הלוואי לכל הנשים בעל כזה. עם השנים למדתי שלפעמים צריך לעשות פשרות בחיים. אם בעבר היה חשוב לי מאוד המשיכה המינית גיליתי שחברות, שותפות ואהבה אמיתי של אכפתיות חשובה יותר מבעיקר משיכה וקצת כימיה. לפעמים התחושה של הרצון במשיכה לפרטנר כמו פעם עלה אך לרוב נעלם. אני בסה"כ נהינית מהמין והאינטימיות פשוט אין לי את המשיכה הזאת כמו שהייתי רוצה.גן בהתחלה היא לא הייתה כמו שיש לי בדר"כ ( לבעלי). בשנה האחרונה הכרתי איזה בחור, אין בנינו כלום .חוץ ממפגשים מדיי פעם הקשורים למקומות אליהם אנחנו מגיעים.בעבר ראיתי שיש מצידו משיכה, יכול להיות שהרגיש מצידי. למרות שלא עשיתי כלום, וגם לא אעשה זה נראה לי כ"כ לא בסדר! יש לי מלא פנטזיות עליו, ואני גם מתוסכלת מכך שיש לי משיכה כזו אליו.מה עושים עם זה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים.....עם הפנטזיות

הוספת תגובה

• מה עושים עם זה?

ד``ר עידן מיליצ`ר
    21/03/2009

עושים מה שאת מוצאת לנכון....
    מה שאת מתארת הוא טבעי לחלוטין וקורה לכל אחד ואחת מאיתנו. אנחנו חיות שנמשכות לא רק לבן/ת הזוג שלנו.
    מה תעשי עם זה......להחלטתך!

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עידן שלום,

תמי
    22/03/2009

תודה על תשובתך. אני בטוחה כי כל אחד מאיתנו נמשך לאחרים. ואין בכוונתי לעשות דבר. זה לא באופי שלי. יחד עם זאת מרגישה שאין לי כ"כ משיכה כמו שהייתי רוצה ואילו לאחר יש.זה ממש מתסכל, לפעמים אני מרגישה שמצד אחד אני שומרת אמונים לאדם מיוחד שאוהב אותי. ומצד שני מרגישה שאני מפסידה נשהו. האם אני לוקחת את בן זוגי כמובן מאליו? אני מרגישה שאני משתגעת מזה. יש לך המלצה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משיכה לגברים אחרים לאחר נשואין

יוליאנה
    04/04/2009

תמי ! אני מסכימה עם תכושתך, גם אני נשואה 13 שנה ולאחרונה חשה משיכה לגברים אחרים,
    כמובן חי הזוגיות הן טובים מאוד, אך עדיין חסרה תשוקה מיוחדת שנעלמה מאז נישואין,
    אני מקצוע ! הינו מעוניינות לקבל קצת הכוונה איך להתמודד עם התחושה חזקה למשיכה מופרזת,
    בלי לבגוד או לפנות לצ'טים??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליוליאנה

אנונימי
    04/04/2009

תעשי חשבון רווח והפסד קחי בחשבון שרוב הגברים הבוגדים ''דופקים וזורקים'' אם את בנויה לחיים כאלה יאללה ביתר יאללה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו